Yardım 12 K- 13 K'ya Kadar Telefon Önerileri

F4IRFL4Y

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,396
Şuan Almayı Düşünmüyorum Ama Alırsam Aklımdaki Bütçe Bu. Şuan Redmi 12 Kullanıyorum

Aklımda Olan Bir Telefon Redmi Note 14 Pro : Bu Fiyatta Gözüme Çarpan 200 Mp Kamera Amoled 120 Hz 1080 P - 60 Fps Kamera Var

Diğeride Redmi 15 : 2025 Ağustosda Çıkan Telefon 7000 mAh Batarya 144 Hz Ekran İle Dikkatimi Çekiyor Hem İşlemci İyi Hemde Telefon Yeni Ama Kamera Ne Kadar İyi Bilmiyorum 1080P - 30 Fps Video Kaydı Var

Sizin Bunlardan Başka Telefon Öneriniz Var Mı ? Bu Fiyat Özellikle Aradığım Özellik En Az 1080 P - 60 Fps Çeken Bir Kamera En Azından. Önerilerinizi Bekliyorum

Not : Oyun Vb Oynamıyorum Sadece Sosyal Medya Ve Arada Fotoraf Çekme O Kadar

Son düzenleme:
Redmi 15 güzel duruyor. Fakat kamera ve birçok anlamda yetersiz.

Şöyle eli yüzü düzgün bir şeyler istiyosan minimum 20klara çıkman gerekiyor. Mesela A56 şu an A101'de 20.800 tl gibi iyi bir fiyata satılıyor.

Oralara çıkamam dersen A36'nın 128gb'lığına bakabilirsin.

Şuan Almayı Düşünmüyorum Ama Alırsam Aklımdaki Bütçe Bu Şuan Redmi 12 Kullanıyorum

Aklımda Olan Bir Telefon Redmi Note 14 Pro : Bu Fiyatta Gözüme Çarpan Güzel Kameralı Ortalama Bir Telefon

Diğeride Redmi 15 : 2025 Ağustosda Çıkan Telefon 7000 mAh Batarya 144 Hz Ekran İle Dikkatimi Çekiyor İşlemcide İyi Hemde Telefon Yeni Ama Kamera Ne Kadar İyi Bilmiyorum 1080P - 30 Fps Video Kaydı Var

Sizin Bunlardan Başka Telefon Öneriniz Var Mı ? Bu Fiyat Özellikle Aradığım Özellik En Az 1080 P - 60 Fps Çeken Bir Kamera En Azından Önerilerinizi Bekliyorum

Hepsi çöp.
Gece indirimlerinde 11.997 TL oluyor mağazadan teslim al diyerek alırsın. Fiyatına göre çok kaliteli cihaz. Edge ve ince bezelli ekran, 4 nm işlemci, telefoto kamerası ve vapor chamber soğutması olması çok büyük nimet.

Hepsi çöp.
Gece indirimlerinde 11.997 TL oluyor mağazadan teslim al diyerek alırsın. Fiyatına göre çok kaliteli cihaz. Edge ve ince bezelli ekran, 4 nm işlemci, telefoto kamerası ve vapor chamber soğutması olması çok büyük nimet.
Gerçekten İyiymiş Teşekkürler Tam Böyle 12 - 12.500 Arasında Önerin Var Mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşda Aynısını Atmış

Gerçekten İyiymiş Teşekkürler Tam Böyle 12 - 12.500 Arasında Önerin Var Mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşda Aynısını Atmış
o bütçede alınabilir o var çünkü

Şuan Almayı Düşünmüyorum Ama Alırsam Aklımdaki Bütçe Bu. Şuan Redmi 12 Kullanıyorum

Aklımda Olan Bir Telefon Redmi Note 14 Pro : Bu Fiyatta Gözüme Çarpan 200 Mp Kamera Amoled 120 Hz 1080 P - 60 Fps Kamera Var

Diğeride Redmi 15 : 2025 Ağustosda Çıkan Telefon 7000 mAh Batarya 144 Hz Ekran İle Dikkatimi Çekiyor Hem İşlemci İyi Hemde Telefon Yeni Ama Kamera Ne Kadar İyi Bilmiyorum 1080P - 30 Fps Video Kaydı Var

Sizin Bunlardan Başka Telefon Öneriniz Var Mı ? Bu Fiyat Özellikle Aradığım Özellik En Az 1080 P - 60 Fps Çeken Bir Kamera En Azından. Önerilerinizi Bekliyorum

Geri