Neler Yeni

12.Sınıf Elektrik Stajer Açıkta Kaldım

HCG56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Harun Can
Müdüre Kadar Çıktım Yine bir şey Yapmadılar Kendi Başıma Çareme Bakmaya Çalışıyorum
Knk en kötü para almican gidip adama de paramı verme staj hocanın verdiği belgeleri imzalasın kaşelesin en azından belge al

Bende senle aynı bölümdeyim ama ben mezun oldum elektrik elektronik mezunuyum, üniversite için tekrardan çalışıyorum bende inş işler yoluna koyulur kardeşim

Sorun olursa yazarsın cevaplarım.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Arda doğan
Knk en kötü para almican gidip adama de paramı verme staj hocanın verdiği belgeleri imzalasın kaşelesin en azından belge al

Bende senle aynı bölümdeyim ama ben mezun oldum elektrik elektronik mezunuyum, üniversite için tekrardan çalışıyorum bende inş işler yoluna koyulur kardeşim

Sorun olursa yazarsın cevaplarım.
Eyw Ustam Sağol Ama İş Veren Tam O. Olduğundan O İş Zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yanlış anladın. Okul değiş demiyorum staj yeri olarak okulda yapabilirsin.
Nasıl Yani

EnsSng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Süngüç
Hocam şimdi sen bir firmada staj yaptığında bu Özel Firma olur. Eğer bir okulda staj yaparsan Devlete staj yapmış olursun. Çevren varsa nüfus müdürlüklerinde bile staj yapabilirsin.

Hem devlete staj yaptığında para sıkıntısı çekmessin çünkü parayı direk devlet veriyor okul müdürü veya orda ki personeller değil.

lyutnık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Eren
Allah kurtarsın geçen sene bende staj yaptım elektrikte öldüm öldüm dirildim öyle her gelen yere sorma çok fena harcıyorlar

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Arda doğan
MSÜ ye girdinmi kaç net geldi açıklandımi benim bildiğim MSÜ 3 mart ta idi
Seneye Gireceğin Ailevi Sorunlardan Dolayı Evden Ayrılmam Gerek Kendimm Eve Çekileceğim Sıfırdan Hem Çalışıp Hem Okuyacağım

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Anıl Aykın
Hocam şimdi sen bir firmada staj yaptığında bu Özel Firma olur. Eğer bir okulda staj yaparsan Devlete staj yapmış olursun. Çevren varsa nüfus müdürlüklerinde bile staj yapabilirsin.
İlla okuduğun bölüm olmasına gerekte yok (öncelik o tabii de). Ağ yönlendirme okuyorum arkadaşlarımdan biri muhasebede birisi bir diğer ilgisiz yerde staj görüyor. Tanıdık vesaire varsa gir yanında staj gör. Okul bu staj konularında hep kaçarlar iş verenle araları bozulmasın diye bir de ilgilenmeyen okulsa zaten geçmiş olsun.

Son düzenleme:

HCG56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Harun Can
Seneye Gireceğin Ailevi Sorunlardan Dolayı Evden Ayrılmam Gerek Kendimm Eve Çekileceğim Sıfırdan Hem Çalışıp Hem Okuyacağım
Allah Kolaylık versin Kardeşim bende haziranda gireceğim üni ye elektrik elektronik mühendisliğine hedef ilk 70 bin sakarya üniversitesi

Umarım istediğin yere gelirsin

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Arda doğan
Hocam çok sıkıntı iş bende bilişim bölümünde staj yapıyorum. Bide üstüne oruç olunca hiç çekilmiyor.
İlk Bilişim İstedim Bilişim Üzerine Bilgiliyim Aslında Elektrik Elektronik Konusunda Bilgiliyim Ama Okul İlk Bana Bilişim Bölümü Yok Dedi 9.Sınıftayken 10 a Geçtim Var Dediler Ben Çoktan Elektriğe Geçmiştim Ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,268
Üyeler
163,289
Son üye
NORG
Top Bottom