12. Sınıflara af çıktı

Keşke daha fazla devamsızlık yapsaydın son senense
Kanka ilk dönem gittim 2. dönem hic gitmedim bi 10 gün mü ne gittim. İlk dönem okuldan harbi bir şeyler öğrenebiliyorsun. 2. dönem bir de maalesef deprem olayları vb de oldu dedim zaten daha gitmem bir tek bazen çarşambaları meslek dersine gidiyorum staj vb konuşmak için

Ben 12 sınıfım ve devamsızlıktan kalmamak için gittim ama arkadaşımda 12 sınıf onun okula geldiği yok ve onla ben bir tutuldum şu anda
O kadar gelmeyin diyen var bro niye gittiniz. Kaç senedir af çıkıyor o artık senin problemin

Ben 12 sınıfım ve devamsızlıktan kalmamak için gittim ama arkadaşımda 12 sınıf onun okula geldiği yok ve onla ben bir tutuldum şu anda
her sene aynisi oluyor zaten azicik arastirsan gorurdun bunu bildigi icin gitmiyorlar zaten

Bende İzmir MitatPaşa Endüstri Lisesindeyim inan eğitim yok :D

her sene aynisi oluyor zaten azicik arastirsan gorurdun bunu bildigi icin gitmiyorlar zaten
Eskiden olmuyordu tamam hadi bu bilinmiyor diğer sınıflarında silinsin madem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar gelmeyin diyen var bro niye gittiniz. Kaç senedir af çıkıyor o artık senin problemin
Tamam kanka peki diğer sınıflar için ne diyoruz hani onlar geliyor ve silinmiyor

Tamam kanka peki diğer sınıflar için ne diyoruz hani onlar geliyor ve silinmiyor
12.sınıflar üniversitesi gidecek devamsızlık mezuna kalınca adamlar tekrar 12.sınıf okuması gerekiyor bu yüzden diğer sınıfların böyle bir sorunu yok

12.sınıflar üniversitesi gidecek devamsızlık mezuna kalınca adamlar tekrar 12.sınıf okuması gerekiyor bu yüzden diğer sınıfların böyle bir sorunu yok
Kanka sen ne anlattın az önce cidden anlamadım biraz daha açık yazarmısın

12.sınıflara çıkmasını sebebi mezun olup üniversitesi gitmeleri bu çocuk sınıfta kalırsa nasıl üniversitesi gidecek bu yüzden diğer sınıflarda böyle bir durum yok bu yüzden onlara gelmesinin sebebi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,937
Üyeler
183,920
Son üye
doganylmm
Geri