Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Aldıkları hangi kararda adam akıllı maddi destek oldular ki?Senin gibilerede maddi destek verirler heralde yoksa böyle karar almazlar
Aldıkları hangi kararda adam akıllı maddi destek oldular ki?Senin gibilerede maddi destek verirler heralde yoksa böyle karar almazlar
Şaka mı bu sene geçtim şansa bak12. sınıflara geçmiş olsun devamsızlık affı artık olmayacak. Ayrıca açık liseye geçişler de zorlaşacak.
Kaynak:
Tekrar hazırlanırsın ilk senede kazanan oranı o kadar yüksek değil. Onun dışında eğitimde parası olan önde. Özel okullara bu konuda sıkı tedbir almalılar yoksa onlar okula gitmesede var yazılacakYa kazanamazsan
Meb e niye batsın adamların istediği zaten bu sınav için ekstra bir çalışma olmaması olması halinde de bu çalışma ortamının okulda düzenlenmesi 2018 den beri meb bu sistemin 11 yıllık bir emeğin neticesi için kurulduğunu söylüyor ve buna uygun bir adım atılmış.benim anlamadığım nokta, 12. sınıfların okula gitmemesi neden milli eğitime batıyor? isteyen gider isteyen gitmez. 11 sene boyunca zorunlu gitmişiz zaten o kalan 1 sene de salın kendi bildiğimizi okuyalım.
Geçmiş olsunŞaka mı bu sene geçtim şansa bak
KalktıBirde doğru anladım Değilmi 12Lerin artık devamsızlıktan kalmama olayı kalktımı?
Ailemin maddi durumu iyi o yüzden destek vereceklerini sanmam. Zaten okula gitmek istemememin sebebi dershaneye yazılmış olmam.Senin gibilerede maddi destek verirler heralde yoksa böyle karar almazlar
2-3 ay devamsızlık yapıyorlar , onu da geçtim eğer evde değilsen ve ailenin haberi yoksa sorumluluk okulun oluyor , ve bir olay yaşanırsa başın sıkıntıya girerNasıl suistimal ediyorlar