Neler Yeni

12.sınıfta dershaneye gitmek vs gitmemek

Yasin Çınar

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba. Seneye 12.sınıf oluyorum sizce dershaneye gitmeli miyim? Evde ders çalışabilen biriyim fakat o da sınava yaklaştığı zaman sınavdan düşük almamak için. Okulda ders dinleyebilen birisi değilim çok çabuk dikkatim dağılıyor konuyu kaçırdım mı dersin gerisi de gelmiyor. Fakat dershaneye para verdim diye kendimi biraz zorlayabilirim diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
kemal kılıçdaroğlu
12de kalmak zordur boşa para veripte gitme dershaneye ztn hep stajla geçiyo zaman

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Muhammed yılmaz
Olay tamamen sende bitiyo eğer kendin çalışabiliyosan benim tavsiyem direk tek başına YouTube ile birlikte kendin götürmen ha eğer alışık değilim kendime çok güvenmiyorum dersen dershane daha iyi olur eğer kendin çalışacaksan birde tablet alırsın o parayla ünidede işini görür hem

SyleeXin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Görkem Tezer
Arkadaşlar merhaba. Seneye 12.sınıf oluyorum sizce dershaneye gitmeli miyim? Evde ders çalışabilen biriyim fakat o da sınava yaklaştığı zaman sınavdan düşük almamak için. Okulda ders dinleyebilen birisi değilim çok çabuk dikkatim dağılıyor konuyu kaçırdım mı dersin gerisi de gelmiyor. Fakat dershaneye para verdim diye kendimi biraz zorlayabilirim diye düşünüyorum.
dershanede isteksiz çocuklar aile zoruyla gelmiş olan çocuklar ders yapmana - yönde müdahale ediyo genelde dershaneleri sevmiyorum ben pek.

Yasin Çınar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olay tamamen sende bitiyo eğer kendin çalışabiliyosan benim tavsiyem direk tek başına YouTube ile birlikte kendin götürmen ha eğer alışık değilim kendime çok güvenmiyorum dersen dershane daha iyi olur eğer kendin çalışacaksan birde tablet alırsın o parayla ünidede işini görür hem
Bende ilk başta evde çalışmayı düşünüyordum bu sene dershaneye giden arkadaşlarımın nerdeyse hepsi zaman kaybı dediği için. Fakat hocalar dershaneye gitmeden yapamayacağımızı buna şahit olduklarını vs. söylediler ya özel ders alın ya da dershaneye gidin diyorlar çok kararsız kaldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

12de kalmak zordur boşa para veripte gitme dershaneye ztn hep stajla geçiyo zaman
Anadolu lisesine gidiyorum hocam yazmayı unutmuşum.

SyleeXin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Görkem Tezer
Bende ilk başta evde çalışmayı düşünüyordum bu sene dershaneye giden arkadaşlarımın nerdeyse hepsi zaman kaybı dediği için. Fakat hocalar dershaneye gitmeden yapamayacağımızı buna şahit olduklarını vs. söylediler ya özel ders alın ya da dershaneye gidin diyorlar çok kararsız kaldım.

kral sen kendini biliceksin düzgün çalışabiliyosan evde çalış dershanedekilerde emin ol pek farklı bir şey yapmıyo samimi bi hocamla niye dershaneye geliyonuz ki zaten youtubeda aynısı var diye dalga geçiyodu bizle ordan örnek al ama illa tahta olcak sınıf ortamı istiyorum diyorsan dershaneye git ben 11. sınıfın 2.döneminde açığa geçtim şuan normalde 12. sınıfı bitiriyo olacaktım ama çoktan mezun oldum dershaneye yazıldım ilk sonra kaydımı sildirdim ücret iadesi aldım hem fayda etmiceğini düşündüm hem hayata erken atıldım biraz yks çalışmadım genede giricem bu haftasonu farklı eğitimler aldım ehliyetı aradan çıkardım güvenlik sertifikası aldım bi ton şeyle uğraştım seneye düşünüyorum yksyi yinede dershaneye gitceğimi sanmıyorum.

apole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Eren Turhan
Denemelere git sadece

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Eray Fındık

hocam dershane konu tekrarı ve disiplin yönünde sana katkı sağlıyor ordaki insanlarla sosyalleşmene gerek yok zaten dersini çalış geç eğer evde disiplinli bir şekilde çalışamıyorsan dershane sana disiplin sağlayabilir bu benim düşüncem

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Deneme gruplarına gir, dersler gereksiz. Youtube'de her şey var zaten.

Yasin Çınar

80+ Bronze
kral sen kendini biliceksin düzgün çalışabiliyosan evde çalış dershanedekilerde emin ol pek farklı bir şey yapmıyo samimi bi hocamla niye dershaneye geliyonuz ki zaten youtubeda aynısı var diye dalga geçiyodu bizle ordan örnek al ama illa tahta olcak sınıf ortamı istiyorum diyorsan dershaneye git ben 11. sınıfın 2.döneminde açığa geçtim şuan normalde 12. sınıfı bitiriyo olacaktım ama çoktan mezun oldum dershaneye yazıldım ilk sonra kaydımı sildirdim ücret iadesi aldım hem fayda etmiceğini düşündüm hem hayata erken atıldım biraz yks çalışmadım genede giricem bu haftasonu farklı eğitimler aldım ehliyetı aradan çıkardım güvenlik sertifikası aldım bi ton şeyle uğraştım seneye düşünüyorum yksyi yinede dershaneye gitceğimi sanmıyorum.
hocam peki doping hafıza nasıldır bir bilginiz var mı?

bwNN

80+ Silver
Evde çalışabiliyorsan zorunlu değil ama evde çalışmanın tek kötü yanı sosyal yaşam olmuyor belli bir yerden soran sıkılıyorsun.

Buna dayanırım diyorsan bence evden dayanamam çalışmamı da etkiler diyorsan dershane.

Yasin Çınar

80+ Bronze

yerçileği

80+ Bronze
hocam peki doping hafıza nasıldır bir bilginiz var mı?
doping hafıza yerine kunduz tercih edebilirsin bana göre daha mantıklıydı ders videoları var onlar ücretsiz zaten ama soru çözümü olması bence mükemmel bir şey deneme analizi yaparaken benim için net artışı sağlamıştı

ayrıca doping hafızadaki ders videolarına kıysala çok daha iyileri youtubede mevcut beğenmedin mi git başka hocadan dinle youtube üzerinden bence daha mantıklı çok istiyorsan bir tane youtube premium üyeliği alırsın doping hafıza yerine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,184
Üyeler
160,971
Son üye
YigitAkbulut
Top Bottom