120 kya motor tavsiyesi

denizk44

80+
Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar merhaba 100000 tl param var birde kendi scooterım var onu 25k 30 k ya satıcam 120 125000 TL'ye motor önerir misiniz? kmsi yüksek olmasın vitesli olması tercihimdir

CFmoto CLX250 en kroniksiz sorunsuz çinli 250CC motor
debriyaj yiyor sürekli

Arkadaşlar merhaba 100000 tl param var birde kendi scooterım var onu 25k 30 k ya satıcam 120 125000 TL'ye motor önerir misiniz? kmsi yüksek olmasın vitesli olması tercihimdir
bu bütçeye bulabileceğin çok sınırlı motor var garantisi olan bir nk250 alabilirsin ama garantisi yoksa hiç bulaşma cf grubuna sürekli masraf açar.
onun dışında ns200 parçaları daha ucuz her yerde var ama görüntüsü nk250 kadar iyi değil başka da pek seçenek yok diğerleri alınca parça bulamıyorsun 125 liğe hiç girme tatmin etmez

+ olarak 3000-4000 binde nk250 bulursun o paralara sakın bu km üstünde alma ve garantiye kesin dikkat et

O kadar incelemesi ve kullanıcı yorumunu izledim konuştum insanlarla kimseden şu dediğini duymadım. Hunharca tüm kullanıcıların tepesine bindiği NK250'den uzak durmak gerek.
3 yıl nk250 kullandım ve gruplarında bulundum bizzat kendimde şahit oldum clx250 de bir yağmur yağdığında sensörden hata kodu veriyor sürekli düzelmiyor silinse de bir sonraki yağmurda tekrar aynı ve debriyaj balatası çabuk bitiyor ve yaptırınca tutmuyor.

Km düşük çok temiz dominar 250 alabilirsin. Boy ve ağırlıkla ilgili sorunun yoksa bu apralara alınabilecek en iyi motorsiklet.

3 yıl nk250 kullandım ve gruplarında bulundum bizzat kendimde şahit oldum clx250 de bir yağmur yağdığında sensörden hata kodu veriyor sürekli düzelmiyor silinse de bir sonraki yağmurda tekrar aynı ve debriyaj balatası çabuk bitiyor ve yaptırınca tutmuyor.
Belirttiğin hata yazılım güncellemesi ile gidiyor servislerde yaptırabiliyorsun diye biliyorum debriyaj balatası olayını ilk defa duydum valla.

Belirttiğin hata yazılım güncellemesi ile gidiyor servislerde yaptırabiliyorsun diye biliyorum debriyaj balatası olayını ilk defa duydum valla.
Kaç defa düzelttirdik cf den neler çektim bir bilsen en son 3 kere blok yedi hurdaya ayırdım

Geri