debriyaj yiyor sürekliCFmoto CLX250 en kroniksiz sorunsuz çinli 250CC motor
bu bütçeye bulabileceğin çok sınırlı motor var garantisi olan bir nk250 alabilirsin ama garantisi yoksa hiç bulaşma cf grubuna sürekli masraf açar.Arkadaşlar merhaba 100000 tl param var birde kendi scooterım var onu 25k 30 k ya satıcam 120 125000 TL'ye motor önerir misiniz? kmsi yüksek olmasın vitesli olması tercihimdir
O kadar incelemesi ve kullanıcı yorumunu izledim konuştum insanlarla kimseden şu dediğini duymadım. Hunharca tüm kullanıcıların tepesine bindiği NK250'den uzak durmak gerek.debriyaj yiyor sürekli
3 yıl nk250 kullandım ve gruplarında bulundum bizzat kendimde şahit oldum clx250 de bir yağmur yağdığında sensörden hata kodu veriyor sürekli düzelmiyor silinse de bir sonraki yağmurda tekrar aynı ve debriyaj balatası çabuk bitiyor ve yaptırınca tutmuyor.O kadar incelemesi ve kullanıcı yorumunu izledim konuştum insanlarla kimseden şu dediğini duymadım. Hunharca tüm kullanıcıların tepesine bindiği NK250'den uzak durmak gerek.
Belirttiğin hata yazılım güncellemesi ile gidiyor servislerde yaptırabiliyorsun diye biliyorum debriyaj balatası olayını ilk defa duydum valla.3 yıl nk250 kullandım ve gruplarında bulundum bizzat kendimde şahit oldum clx250 de bir yağmur yağdığında sensörden hata kodu veriyor sürekli düzelmiyor silinse de bir sonraki yağmurda tekrar aynı ve debriyaj balatası çabuk bitiyor ve yaptırınca tutmuyor.
Kaç defa düzelttirdik cf den neler çektim bir bilsen en son 3 kere blok yedi hurdaya ayırdımBelirttiğin hata yazılım güncellemesi ile gidiyor servislerde yaptırabiliyorsun diye biliyorum debriyaj balatası olayını ilk defa duydum valla.