Berkylmaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 151
Kabloyu anakarttan söküp bir altından geçirintamam hocam. İşaretlediğim kabloyu diyorum hocam onun oraya fan takmak istemiştim
Kabloyu anakarttan söküp bir altından geçirintamam hocam. İşaretlediğim kabloyu diyorum hocam onun oraya fan takmak istemiştim
reisim oraya kaç tane sığar sence. Altından geçersem 2 tane takamam oraya? fotoğraf bulamadım da şunu koyayım en üstten geçirsem yetişir mi acabaKabloyu anakarttan söküp bir altından geçirin
Üstten sığmazsada önce psu ya giden kısmını geçirirsnreisim oraya kaç tane sığar sence. Altından geçersem 2 tane takamam oraya? fotoğraf bulamadım da şunu koyayım en üstten geçirsem yetişir mi acaba
Hocam bunların içinden vida çıkmadı nasıl yapacağız?Üstten sığmazsada önce psu ya giden kısmını geçirirsn
Tek fana 654 vermek hemde böyle dandik çirkin bir tasarıma 350 tl daha koyarım lianli alırımZALMAN 120mm 1500RPM Ters Çark Fan Tasarımlı ARGB FDB Kasa Fanı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN 120mm 1500RPM Ters Çark Fan Tasarımlı ARGB FDB Kasa Fanı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
al geç hiç başka bakma bile