Çözüldü✓ 5070 için 12VHPWR 180 Derece Adaptör Konektörü

9canli

80+
Reaksiyon skoru
5
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu videodaki gibi PSU m eski olduğundan kutunun içinden çıkan çoğaltıcıyı kullanıyorum bu yüzden bu ürüne ihtiyacım var. Çok fazla bilmediğim marka var o yüzden direk almak istemedim. Önerebiliceğiniz bir ürün var mı?

Şahsen kablolar kasa camını kastırmıyosa tavsiye etmem , bir hata olduğunda vs kartın garanti dışı kalabilir yanlış güç bağlantısından

kablo 4-5 cm kadar dışarda kalıyor 😢
Yanlış hatırlamıyorsam bu ek bağlantı aparatları yüzünden 4000 serisinde psu kablolarını konnektötleri eritenler olmuştu ben olsam gerekirse camı çıkarırım ama ekran kartını riske atmam

Yanlış hatırlamıyorsam bu ek bağlantı aparatları yüzünden 4000 serisinde psu kablolarını konnektötleri eritenler olmuştu ben olsam gerekirse camı çıkarırım ama ekran kartını riske atmam
dikey tutucu hakkında bir görüşün var mı? ya psu değişecem o zaman yada dikey tutucu başka seçenek kalmıyor.
Cam açık kalınca çok toz girer diye düşünüyorum.

dikey tutucu hakkında bir görüşün var mı? ya psu değişecem o zaman yada dikey tutucu başka seçenek kalmıyor.
Cam açık kalınca çok toz girer diye düşünüyorum.
Ben dikey tutucu kullanıyorum performans kaybı %2 falandır, sıcaklık da 5 derece falan arttı çünkü kasa camına yakın oldu dikey olunca onun

Geri