Neler Yeni

13.000 TL Telefon Önerisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Atalay
Yurt dışı telefon alacağım, Xiaomi 14T buldum normalde 16k ydı eski telefon (12c) ile 12.5 yaparım dedi telefoncu. 14T mi alayım 13T Pro mu yoksa başka önerileriniz var mı? Kamera, Şarj performansı iyi bir telefon istiyorum.

Karadelik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yahya
Valla kardeşim yurt dışını kaçak imei çakmak bence iyi değil benimkide öyle fabrika ayarlarına sıfırlayamazsın günceleme atamazsın ve yapana göre imei patlayabiliyor bu fiyata easycep üzerinden Samsung S21 alınabilir mükemmel durumda

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Atalay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla kardeşim yurt dışını kaçak imei çakmak bence iyi değil benimkide öyle fabrika ayarlarına sıfırlayamazsın günceleme atamazsın ve yapana göre imei patlayabiliyor bu fiyata easycep üzerinden Samsung S21 alınabilir mükemmel durumda

Hocam direnç atılacak o yüzden güncelleme vs. problem değil bir de bu iki telefon varken s21 güçsüz kalıyor yani uzun süreli bir telefon arıyorum

Karadelik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yahya
anlıyorum ozaman güzel tercihler 13T pro daha iyi galiba yanlış biliyor olabilirm

libos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Korkut Cebeci
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, oyun, futbol
Instagram
ldpli_gabimaru
Steam
turkeybimball
Twitter
BenGabimaru
Discord
ldpligabimaru
Xbox Live Gamertag
Netheryakiti
Epic Games
LDPli Gabimaru
Yurt dışı telefon alacağım, Xiaomi 14T buldum normalde 16k ydı eski telefon (12c) ile 12.5 yaparım dedi telefoncu. 14T mi alayım 13T Pro mu yoksa başka önerileriniz var mı? Kamera, Şarj performansı iyi bir telefon istiyorum.
14T ile 13T Pro bildiğin aynı. İkisi de alınır.

success

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yusuf aydın
14t oneriyorum hocam

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
14t alinir iyi fiyat

Top Bottom