13k ya kadar tablet önerisi

heroistan

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba 13 k bandında pdften soru çözmek ve video tüketmek amacıyla tablet bakıyorum. Kalemi ve ekranının iyi olmasını istiyorum.

Huawei matepad Air ve matepad 11.5 papermatte edition arasında kaldım bu ikisi arasından hangisini almalıyım ? Farkı marka modellere de açığım

Merhaba 13 k bandında pdften soru çözmek ve video tüketmek amacıyla tablet bakıyorum. Kalemi ve ekranının iyi olmasını istiyorum.

Huawei matepad Air ve matepad 11.5 papermatte edition arasında kaldım bu ikisi arasından hangisini almalıyım ? Farkı marka modellere de açığım
Tab S9 FE derim. 10 bine güzel cihaz kalemi de kutudan çıkıyor. İçindeki S notes en iyi android not uygulamalarından biri.

Tab S9 FE derim. 10 bine güzel cihaz kalemi de kutudan çıkıyor. İçindeki S notes en iyi android not uygulamalarından biri.
Teşekkür ederim, bunun ekranı 12.5 inc olan modeli hangisi acaba. Bu fiyat bandında alınabilir mi

Huawei matepad 11/2023 8 /128 versiyonu aldım kalemi güzel kendiside çok hızlı sd 860 ile geliyor ekran kalitesi her şeyi güzel. kalem ve klavye ile birlikte 9700. tl ye aldım 1 hafta kullandım. daha sonra s9 fe aldım 10 bine klavyesi kılıfı yok ama kalemi içinde geliyor. Samsung kalemi çok çok daha iyi 13 binin varsa hatta s9fe plus modelinide alabilirsin normal fe 6/128 iken fe plus 8 / 128 ve ekranı 12.4 inc ama bana 11 inch yeter dersen s9fe çok yeterli ve çok güzel kalemi olan 8000 mah baya tavsiye ederim. huawei gbox uygulamasında bazı uygulamalar yok bazı uygulamalar açılmıyor samsung çok düzgün çalışıyor. tavsiyem samsung.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim, bunun ekranı 12.5 inc olan modeli hangisi acaba. Bu fiyat bandında alınabilir mi
s9fe plus güzel ürün. 8/128

Geri