Neler Yeni

Çözüldü✓ 14 Mayıs Sistemi Şimdiden Hayırlı Olsun!

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap

Kerem Berk Karakaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kerem Berk Karakaya
inşallah 1 yılı doldurmuş üyelere özel olur çünkü 1 yıldır bu forumdayım ama sadece 16 mesaj yazmışım şaka gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada sistem saat kaçta çıkacak

Dirifcii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Demirci
Dostum o zaman neden sistem foruma özel olsun ki,hiç emek vermemişler 3 dakikada alıp gitsin diye mi? Foruma özel denildiyse forum emekçilerine özel olmalı. Önceki sistemdede bronzdum yine aynısını savundum hâlâ savunuyorum,emek verip burada insanlara yardım eden kişilere imtiyaz verilmesi bence yanlış değil. Yeni gelende çabalarsa onlarda aynı hakka sahip olur.
Adam foruma üye kazandırmak için bu kampanyayı düzenliyor sizi ödüllendirmek için değil ki o zaman sadece siz kalırsınız yeni üye olmaz hiç.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Alacak kişilere şimdiden hayırlı olsun.

Farway

80+ Silver
Adam foruma üye kazandırmak için bu kampanyayı düzenliyor sizi ödüllendirmek için değil ki o zaman sadece siz kalırsınız yeni üye olmaz hiç.
Dün de aynısını diyen oldu Abdullah abi açıkladı foruma üye kazandırmak için yapsam zaten yapardım daha önceki sistemlerdede diye.
Forumda sadece sistem almak için bulunan değil yardım almak ve ya yardım etmek için bulunan birçok kişi var her şey maddi çıkar değil dostum.

Dirifcii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Demirci
Dün de aynısını diyen oldu Abdullah abi açıkladı foruma üye kazandırmak için yapsam zaten yapardım daha önceki sistemlerdede diye.
Forumda sadece sistem almak için bulunan değil yardım almak ve ya yardım etmek için bulunan birçok kişi var her şey maddi çıkar değil dostum.
Bunu diyen herkes kendi alabilmek için uğraşıyor herkes kendi menfaatinde uzun süreli grupta olan neredeyse herkesin sistemi var ama yine almaya çalışıyorlar muhtemelen onlarda satacak....

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
bence de yüksek ranklara verilmeli.
o zaman ben de videodan 30sn önce hesap açarım plat üyeyle aynı sistemi alırım

Farway

80+ Silver
Bunu diyen herkes kendi alabilmek için uğraşıyor herkes kendi menfaatinde uzun süreli grupta olan neredeyse herkesin sistemi var ama yine almaya çalışıyorlar muhtemelen onlarda satacak....
Dostum tamamda siz forumda kaç kişiye yardım ettiniz ki? Sistemin amacının Foruma yeni üye katmak olmadığını açık açığa belirtti diyorum Abdullah bey. Buradaki emekçiye,has kitlesine değer vermesi neden ağırınıza gidiyor ki sen de çalış emek ver insanlara yardım et burada sen de hak kazan. Eğer yok dersende foruma sadece kayıt olup sistem alıp çıkacak kişilere de kitle arttırma amacıyla yapılır belki ki yapılıyorda. Mesela 3050 li sisteme burada fazladan 50 stok açıldı forumu takip eden herkes aldı ranka bakılmaksızın.

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Faruk
Bizim şansımız yok bizim neyimize

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,903
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
inşallah 1 yılı doldurmuş üyelere özel olur çünkü 1 yıldır bu forumdayım ama sadece 16 mesaj yazmışım şaka gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada sistem saat kaçta çıkacak
Öyle bir şey olursa forumu bırakırım.

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Faruk
Forumdaki tüm arkadaşlara hayırlı günler diliyorum bol şanslar diliyorum bu kampanya ile ilgili yazilanlara bakiyorumda gold a ozel bronza özel olsun demissiniz arkadaslar bi link paylasir abdullah kardeşimizde o linke kim önce ulaşırsa sistem cokmedigi süre o alir gold bronz vs utanmasaniz ev adresinizi verip abdullah kardesimize adrese sistemi yolla diyceksiniz adam o kadar ugrasiyor sistem fiyatını dusuruyor bi zahmet linki takip edipte almaya çalışın
Usta bencede öyle olması laizm gözümü korkuttular

Top Bottom