Neler Yeni

14 Mayısta Oylar Kime?

?

• Recep Tayyip Erdoğan

Oylar: 62 19.7%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 179 56.8%
  • Muharrem İnce

Oylar: 59 18.7%
  • Sinan Oğan

Oylar: 50 15.9%

• Oy kullanan toplam üye
    315
  • Anket kapatıldı .

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,272
İsim
Mert Can Ergün
Somut bir düzgün vaadi olmayan, yapılan şeyleri yıkma, engel koyma vaatleri veren, eskiden yerin dibine gömdükleri adamlarla aynı masada oturan, hdpye selahattin demirtaşa yakın olan, daha iki cümleyi bir araya getiremeyip tek işi yapılanları aşağılamak olan bir adama oy verecek kadar düşmedik.
Aynen çok yakın zaten kendisi izin verip öcalanla görüşün diye sonra hdp ile çözüm süreci için masaya oturdu daha sonra diyarbakırda terörist şivan perwer le megri megri söylediler ypgleri davullu zurnalı eşliğinde ülkemizden geçmesine izin verdi

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
14 Mayıs 2023 te seçim olacak ve kimin kazanacağını tahmin etmeye çalışıyoruz oylar kime?

Recep Tayyip Erdoğan

Kemal Kılıçdaroğlu

Muharrem İnce

Sinan Oğan
Göz kapa o piti piti sonra bir basıyorum damgayı artık masa mı kırılır bilmem :D
1.turda eğer bir şey çıkmazsa Muharremi desteklerim ama 2. tura kalırsa cidden bilmiyorum.
RTE'yi sevmediğim kadar Kemali de sevmiyorum.
Birisi zaten berbat diğeri de sağcı oylarını kaybetmek için ne olay gerekirse yapıyor sağolsun
Yani yönetemezi geçtim ben vermememin en büyük nedeni selo ve kavala gibi sevgilerini bırakamamsı ve fetöcü adamların milletvekili olarak gösterilmesi beni oy vermeme konusuna yakınlaştırıyor yoksa şu ülkede kim yönetebiliyor da vasfı olup olmadığına bakalım

Megan

80+ Silver
Aynen çok yakın zaten kendisi izin verip öcalanla görüşün diye sonra hdp ile çözüm süreci için masaya oturdu daha sonra diyarbakırda terörist şivan perwer le megri megri söylediler ypgleri davullu zurnalı eşliğinde ülkemizden geçmesine izin verdi
Yorumumda akp güzellemesi yaptığımı göremiyorum? Siz önce bi özeleştiri yapmayı öğrenin :)
O konuya gelince şivan perwerle şarkı söylemesi kaç yıl öncesine dayanıyor 10 yıl falan oluyor galiba ve sonrasında o Türkiye karşıtı söylemlerde bulunuyor. Ama bu haklı olduğunu göstermiyor tabii ki ama demek istediğim 10 yıl önceki olaylara bakıyorsun ama şimdi hdp ile yakın olan chpdir bunu da bir kere eleştirmeyi bilmiyorsun. Eleştiri yapacaksan iki tarafı da düzgünce eleştir bari

Sebastian Szymanski

80+ Silver
sinan soğan kim
Komik misin umarım oy kullanamıyorsundur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorumumda akp güzellemesi yaptığımı göremiyorum? Siz önce bi özeleştiri yapmayı öğrenin :)
O konuya gelince şivan perwerle şarkı söylemesi kaç yıl öncesine dayanıyor 10 yıl falan oluyor galiba ve sonrasında o Türkiye karşıtı söylemlerde bulunuyor. Ama bu haklı olduğunu göstermiyor tabii ki ama demek istediğim 10 yıl önceki olaylara bakıyorsun ama şimdi hdp ile yakın olan chpdir bunu da bir kere eleştirmeyi bilmiyorsun. Eleştiri yapacaksan iki tarafı da düzgünce eleştir bari

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Yav kardeşim bi git harbi hiç mi kafan çalışmıyor? Düzgünce bir şey yazmaya zekan yetmiyorsa hiçbir şey yazma ki zeka seviyeni de belli etme
Hocam seninle bu konuları tartışmıştım ama eninde sonunda yok chp hdpkk ile yan yana oldu diyip geçiştiriyorsun diye senin dilinden yazdım yine anlamadın

Megan

80+ Silver
Hocam seninle bu konuları tartışmıştım ama eninde sonunda yok chp hdpkk ile yan yana oldu diyip geçiştiriyorsun diye senin dilinden yazdım yine anlamadın
Yorumumu fark ettiysen konuda chpyi eleştiriyorum ve joker gelmiş o konuda bir şey demeden direkt akp eleştirmeye başlıyor. Daha özeleştiri yapabilecek kadar gelişmemişsiniz ne anlatıyorsun acaba?

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Yorumumu fark ettiysen konuda chpyi eleştiriyorum ve joker gelmiş o konuda bir şey demeden direkt akp eleştirmeye başlıyor. Daha özeleştiri yapabilecek kadar gelişmemişsiniz ne anlatıyorsun acaba?
Özeleştiri yapamıyormuyuz? hocam ben her zaman chpnin hdp ile yan yana gelmesini eleştiriyorum hatta oy kullanırken bile muhtemelen tereddüt edeceğim sinan oğan ve Muharrem İnce de düşüncelerim arasında ama sen bir türlü feto nün Erdoğan'ın knksı olduğunu ve Osman Öcalan'ı trtye çıkardığını Türkiyeye terörist diyen adamın elini tuttuğunu kabul etmiyorsun

Ben CHP'liyim Atatürk'ün izinden gitmeye çalışıyorum

Megan

80+ Silver
Özeleştiri yapamıyormuyuz? hocam ben her zaman chpnin hdp ile yan yana gelmesini eleştiriyorum hatta oy kullanırken bile muhtemelen tereddüt edeceğim sinan oğan ve Muharrem İnce de düşüncelerim arasında ama sen bir türlü feto nün Erdoğan'ın knksı olduğunu ve Osman Öcalan'ı trtye çıkardığını Türkiyeye terörist diyen adamın elini tuttuğunu kabul etmiyorsun

Ben CHP'liyim Atatürk'ün izinden gitmeye çalışıyorum
İnkar etme özeleştiri yapamıyorsunuz. Sen hâla kaç yıl öncesinden bahsediyorsun zamanında rte fetullah güleni de ülkeye çağırıyodu bunları da unutmadık ama şu ana baktığımızda içinde fetöcü olan akp mi chp mi? Zamanında terör güzellemesi yapan, türkiye karşıtı söylemlerinde bulunan şarkıcıyla aynı sahneye çıkan da rte idi onu da unutmadık ama şu an direkt terörün başından olan hdpye yakın olan akp mi chp mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,007
Üyeler
167,229
Son üye
szuo
Top Bottom