Neler Yeni

14 Mayısta Oylar Kime?

?

• Recep Tayyip Erdoğan

Oylar: 62 19.7%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 179 56.8%
  • Muharrem İnce

Oylar: 59 18.7%
  • Sinan Oğan

Oylar: 50 15.9%

• Oy kullanan toplam üye
    315
  • Anket kapatıldı .

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
,
Yorumumda akp güzellemesi yaptığımı göremiyorum? Siz önce bi özeleştiri yapmayı öğrenin :)
O konuya gelince şivan perwerle şarkı söylemesi kaç yıl öncesine dayanıyor 10 yıl falan oluyor galiba ve sonrasında o Türkiye karşıtı söylemlerde bulunuyor. Ama bu haklı olduğunu göstermiyor tabii ki ama demek istediğim 10 yıl önceki olaylara bakıyorsun ama şimdi hdp ile yakın olan chpdir bunu da bir kere eleştirmeyi bilmiyorsun. Eleştiri yapacaksan iki tarafı da düzgünce eleştir bari
20yıldır kim yönetiyor akp 10 yılda olsa 20 yılda olsa sen gidip sandıkta hesap sorucan ben gönderme yaptım

Sebastian Szymanski

80+ Silver
İnkar etme özeleştiri yapamıyorsunuz. Sen hâla kaç yıl öncesinden bahsediyorsun zamanında rte fetullah güleni de ülkeye çağırıyodu bunları da unutmadık ama şu ana baktığımızda içinde fetöcü olan akp mi chp mi? Zamanında terör güzellemesi yapan, türkiye karşıtı söylemlerinde bulunan şarkıcıyla aynı sahneye çıkan da rte idi onu da unutmadık ama şu an direkt terörün başından olan hdpye yakın olan akp mi chp mi?
Şuan veya başka zaman olmasının farkı mı var yani o zaman akp terörist Kürtlerin oyunu kazandı şimdi chp terörist Kürtlerin oyunu kazanmaya çalışıyor ikisde tamamen kazanmak için yapıyor

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel

Megan

80+ Silver
Şuan veya başka zaman olmasının farkı mı var yani o zaman akp terörist Kürtlerin oyunu kazandı şimdi chp terörist Kürtlerin oyunu kazanmaya çalışıyor ikisde tamamen kazanmak için yapıyor
O o zaman oy verenlerin suçu. Ben şimdiye bakıyorum akpnin terörle yakınlığını göremiyorum.
Ayrıca terör konusu hdp konusu bir kenara hadi, yerden yere gömdüğünüz ekonomiyi kim kurtaracak? Yine batırdığını söylediğiniz babacan mı?
Hadi ekonomiyi de geçtim, bu adamın düzgün bir tane somut vaadi yok tek yaptığı oraya çıkıp yapılan güzel şeyleri de kötülemek

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
https://www.gercekgundem.com/siyase...-son-20-yilda-saskinlikla-izledigi-skandallar @Megan Sen ve diğerleri bunları unutuyorsunuz ama arşivler unutmaz sandığa giderken hatırlayın sizin gözünüz makarna kömür köprü yol hastane doyuruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

O o zaman oy verenlerin suçu. Ben şimdiye bakıyorum akpnin terörle yakınlığını göremiyorum.
Ayrıca terör konusu hdp konusu bir kenara hadi, yerden yere gömdüğünüz ekonomiyi kim kurtaracak? Yine batırdığını söylediğiniz babacan mı?
Hadi ekonomiyi de geçtim, bu adamın düzgün bir tane somut vaadi yok tek yaptığı oraya çıkıp yapılan güzel şeyleri de kötülemek
Tayibin sağda solda topladıkları adamlardan bir cacık olmuyor hiç biride bilmiyor

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Zamanında vardı herkes yargılandı ve o yargılanmadı. şimdi biz köprüden geçene kadar ayıya dayı diyoruz buna da itiraz etme farklı bir şey söyle

Bide hocam yaşın kaçtı senin ya

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
https://yazbuz.com/akp-donemindeki-olumsuz-olaylar/
Bak bakayım katillerin avukatları kim şuan hangi partiden adaylar biz unutmadık katil birisi varsa o da sen anladın @Megan
1681853677496.png

Megan

80+ Silver
https://www.gercekgundem.com/siyase...-son-20-yilda-saskinlikla-izledigi-skandallar @Megan Sen ve diğerleri bunları unutuyorsunuz ama arşivler unutmaz sandığa giderken hatırlayın sizin gözünüz makarna kömür köprü yol hastane doyuruyor

Tayibin sağda solda topladıkları adamlardan bir cacık olmuyor hiç biride bilmiyor
Listedekilerin bir kısmında saygısızlık yapılmış (halka demiyorum), bir kısmını da bir taraflara çekmeye çalışmışlar her zamanki gibi. Yani bir kısmı abartı ama diğer kısımlarda da haksızlıkları var saygısızlık gibi. Ve olayların nerdeyse hepsi 10 15 yıl öncesinde. Sen bir de şimdiye bak. Şimdiye bakıyorum ve chpyi düşünmüyorum bile ülke için hiçbir umut vaad etmiyor bu parti

Zamanında vardı herkes yargılandı ve o yargılanmadı. şimdi biz köprüden geçene kadar ayıya dayı diyoruz buna da itiraz etme farklı bir şey söyle

Bide hocam yaşın kaçtı senin ya
Erdoğan da köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş o zaman savunmaya bak :D
Yaşımın ne önemi var oy kullanabiliyor muyum? Evet.
Ben normal konuşurken gelip sen anlamsız saygısız ileti mi atıyorsun, belli ki senin yaşın daha küçük gibi.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
@Megan Kılıçdaroğlu oy verenler size göre terörist veya terör destekliyor demi?

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Listedekilerin bir kısmında saygısızlık yapılmış (halka demiyorum), bir kısmını da bir taraflara çekmeye çalışmışlar her zamanki gibi. Yani bir kısmı abartı ama diğer kısımlarda da haksızlıkları var saygısızlık gibi. Ve olayların nerdeyse hepsi 10 15 yıl öncesinde. Sen bir de şimdiye bak. Şimdiye bakıyorum ve chpyi düşünmüyorum bile ülke için hiçbir umut vaad etmiyor bu parti

Erdoğan da köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş o zaman savunmaya bak :D
Yaşımın ne önemi var oy kullanabiliyor muyum? Evet.
Ben normal konuşurken gelip sen anlamsız saygısız ileti mi atıyorsun, belli ki senin yaşın daha küçük gibi.
Saygısızlık mı yaptım yaptıysam haklıyımdır sen bir şey anlamıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,850
Üyeler
160,893
Son üye
murat demiröz
Top Bottom