E bu hakareti edenin siz olduğunu değiştirmiyor her seferinde ilk siz ediyorsunuz işte sonra ben ban yiyorum.
Aynen kimse fikrini değiştirmeyecek zaten ama üstteki son yazdığım hakkında ne düşünüyorsun onu da merak ettim
E bu hakareti edenin siz olduğunu değiştirmiyor her seferinde ilk siz ediyorsunuz işte sonra ben ban yiyorum.
Aynen kimse fikrini değiştirmeyecek zaten ama üstteki son yazdığım hakkında ne düşünüyorsun onu da merak ettim
Ben mi karşı çıkıyorum demirtaşın hapiste olmasına, ben mi hdp ye yakınım? Ben mi savunma sanayisine karşı çıkıyorum? Bunları yapan kim düşün bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Listedekiler diyorum kendine nasıl lafı çektin? Şimdi lafı halka çekerler anlamazlar diye parantezle belirttim yine anlayamamışsın. Aynen çok haklısın gelip bir şey diyemeden saygısızlık yap terbiyeni belli et sen haklısın. Hep diyorum işte daha düşünebilecek kadar gelişmiş bir varlık değilsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Takmışsınız dış güç dış güç. Bu konu için demiyorum ama o kadar mühendisi öldürüp intihar süsü veren de dış güç diye dalga geçtiğiniz şey. İnternette arattığında bulabilirsin aselsanın o kadar mühendis neden öldürülüyor, özellikle iha siha tank gibi projelerdeki çok önemli isimler neden öldürülüyor? Her kötü şeye dış güçlerin oyunu diyip sıyrılmak yanlış ama şunu da bilin Türkiye şu an neyde geri kaldıysa o da engellenmenin sonucudur.
Ha bu arada fetö diyorsun şu ana baktığında kk fetöcülerle oturuyor. Yani yine değişen yok
İnsanlar sonunda anladı ve mantıklı düşünmeye başladı anketten belli oluyor. Bu seçimi atlattıktan sonra diğer seçim çok daha rekabetçi ve özgür bir seçim olucak.
Çok doğru demişim. Galerisinde tuttuğu fotoğrafa bak . Demirtaşı çıkartacaz diyen, hdp ile yakın olan, bizim savunmaya ihtiyacımız yok diyene ne denir acaba?
Çok doğru demişim. Galerisinde tuttuğu fotoğrafa bak . Demirtaşı çıkartacaz diyen, hdp ile yakın olan, bizim savunmaya ihtiyacımız yok diyene ne denir acaba?
Usta Kılıçdaroğlu oy verenler terörist değil dediğin yanlış olduğu için paylaştım.
Cidden Kılıçdaroğlu oy verenler terör örgütü desteklediğini mi düşünüyorsun?
Rusça Arapça tabela olunca sıkıntı olmuyor ama kürtçenin k si ortamda dönünce auuuu auuu diye bağırıyor insanlar. Eğitimde nasıl Arapça almanca eğitim varsa kürtçe de eklenmeli. Kürtlerin her baskıladığımızda 1 adım halktan kopar onlara değer verdiklerini düşünen insanlara yönlenir.
Usta Kılıçdaroğlu oy verenler terörist değil dediğin yanlış olduğu için paylaştım.
Cidden Kılıçdaroğlu oy verenler terör örgütü desteklediğini mi düşünüyorsun?
Hayır öyle değil tabii ki yorumdan o şekilde anlaşılıyor.
Demek istediğim dolaylı yoldan destek vermiş oluyorsunuz. Chp iktidar olursa en başta demirtaş çıkacak zaten, ve siz ne kadar hayır deseniz de hdpnin yetkinliği artacak. Kılıçdaroğlu zaten savunmaya da karşı bu şekilde sınır güvenliğimiz de azalacak. Terörün gücü artacak bu şekilde... Kabul edin ya da etmeyin şu an Türkiye savunma sanayi konusunda gerçekten başarılı güçlü, ve küçümsenmeyecek durumda ve bu iktidarın desteğiyle oluyor, destek olmasa bile köstek olmuyor(mesela ben baykarda devlet desteği var sanıyordum ama selçuk bayraktarın açıklamasına göre yokmuş) ama kk buna da karşı çıkıyor