Neler Yeni

14 Mayısta Oylar Kime?

?

• Recep Tayyip Erdoğan

Oylar: 62 19.7%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 179 56.8%
  • Muharrem İnce

Oylar: 59 18.7%
  • Sinan Oğan

Oylar: 50 15.9%

• Oy kullanan toplam üye
    315
  • Anket kapatıldı .
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,820
İsim
Doruk
Konuda Akp savunanlar ciddiler mi?
Demirtaş,Kavala,Hdp demişsiniz Erdoğan kazanırsa yavaştan Şeriata doğru gideceğiz farkında mısınız?Anneniz saçı gözüküyor diye kırbaçlanınca görürsünüz.Hiç değilse Kemal Kılıçdaroğlunu beğenmezseniz indirebilme şansınız olacak

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,184
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Demirtaş,Kavala,Hdp demişsiniz Erdoğan kazanırsa yavaştan Şeriata doğru gideceğiz farkında mısınız?Anneniz saçı gözüküyor diye kırbaçlanınca görürsünüz.Hiç değilse Kemal Kılıçdaroğlunu beğenmezseniz indirebilme şansınız olacak
Bu şeriatçılar imkanı olsa gavur ülkelere giderler. 🤭

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Savaş Satış
İlgilendiği Kategoriler
Silah Adana
ben şeriat isterim mesela gerçek müslüman şeriat ister

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
@Megan fikrinle dalga geçmiyorum bi konuda hak veriyorum deyip uzatma diyorum ve gülücük atıyorsun. (devamke)

Megan

80+ Silver
şimdiye kadar şeriat mı vardı da erdoğanı indiremediniz? hangi mantıklı beğenmezseniz indirirsiniz diyebiliyorsun anlamıyorum. bu arada git bi şeriatı araştır neymiş öğren
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Megan fikrinle dalga geçmiyorum bi konuda hak veriyorum deyip uzatma diyorum ve gülücük atıyorsun. (devamke)
uzatma yazınca sert yapar gibi durmuş o yüzden attım bu kadar büyütmeye gerek yok şu an bildirimlerimi görsen hahahha dolu

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Beyler şu şeriat şeriat istiyorum diyenler şu şeriatın ne olduğunu bir açıklasın ? Herkesin ağzında şeriat gelsin lafı var

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
İronik olması için gülücük attım .d neyse sıkıntı yok tartışmayada girmeyeceğim hakkını helal et etceksen hoşçakal

Megan

80+ Silver
Bu şeriatçılar imkanı olsa gavur ülkelere giderler. 🤭
sürekli avrupaya gitme imkanı kuran sizler mi diyor bunu? Nasıl bir gurur var anlamıyorum hep kendi yaptıklarınızı karşıya atıyorsunuz :D

İronik olması için gülücük attım .d neyse sıkıntı yok tartışmayada girmeyeceğim hakkını helal et etceksen hoşçakal
helal olsun sanalda normal atıştığım kişilere kinlenecek değilim sen de helal et arada hakaretlerimiz oldu birbirimize

Beyler şu şeriat şeriat istiyorum diyenler şu şeriatın ne olduğunu bir açıklasın ? Herkesin ağzında şeriat gelsin lafı var
bunlara göre iran+suriye. Gerçekte Allahın kanunları ile hükmetmektir. Şimdi irana falan bakıp ona göre yorumluyorlar halbuki ne olduğundan iranın nasıl yanlış uyguladığından haberleri yok. Ve ülkede kendini dindar sanan ama dinden bir haber olan, şeriatı kızları okula göndermemek olarak gören çok büyük bir kesim de olduğundan çoğu kişi yine ona göre yorumluyor.
Her müslümanın şeriatı desteklemesi gerekiyor maide suresi 44.ayeti okursan anlarsın zaten.

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Savaş Satış
İlgilendiği Kategoriler
Silah Adana
şimdiye kadar şeriat mı vardı da erdoğanı indiremediniz? hangi mantıklı beğenmezseniz indirirsiniz diyebiliyorsun anlamıyorum. bu arada git bi şeriatı araştır neymiş öğren

uzatma yazınca sert yapar gibi durmuş o yüzden attım bu kadar büyütmeye gerek yok şu an bildirimlerimi görsen hahahha dolu
megan seninleyiz reis

kanka onu boşverde chp gelirse teroristler seni kıstırınca görürsün

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Daha fazla tartışmaya girmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum konular hep aynı tartışmalarla uzuyor benim de helal olsun. @Megan

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
onu kullananın sen olduğu bariz konuyu baştan beri okursan kimin konuyu çarpıttığını, kimin özeleştiri yapmaktan yoksun olduğunu da anlayabilirsin. Daha saygılı ve düzgün bir şekilde yorum yapamaz anca karşınızdakine böyle ithamlarda bulunursunuz, sonra bir de utanmadan bunu yapan bizmiş gibi davranırsınız
Zaten sana atılan mesajları ve senin attığın mesajların hepsine okudum. Onları bırak onlar özeleştiri yapmayı bilmesinler önemli değil ama onların özelleştiri yapmayı bilmiyor olmaları senin de özeleştiri yapmayacağın anlamına gelmez. Bundan dolayıdır ki bir eleştiri yapacaksan her iki tarafıda tarafsız bir şekilde eleştirmek zorundasın.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Ben müslüman değilim ve şeriat istemiyorum müslümanlıkta zorlama yok denmesine rağmen insanlara müslüman değilim dediğimde ya kâfir damgası yiyorum ya da Müslüman olmaya zorlanıyorum ? En çok müslüman sizsiniz hırsızlık sizde hak yeme sizde emin olun kâfir dediğiniz o insanlar bile sizden daha çok müslüman gibi yaşıyor

Ayrıca siz Kur'an'ı Kerim kitabının insanlar tarafından kendi amaçları çıkarları doğrultusunda içindekilerin değiştirildiğini düşünüyor musunuz ?

Gerçek din adamı falan kalmadı çok nadir rastlarsınız çakma din adamları gibi zamları Allah yapıyor diyen kişiler ile başka bir ülkeye gidip şeriat kurallarını uygulamakta özgürsünüz

@Megan

Top Bottom