Neler Yeni

14 Mayısta Oylar Kime?

?

• Recep Tayyip Erdoğan

Oylar: 62 19.7%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 179 56.8%
  • Muharrem İnce

Oylar: 59 18.7%
  • Sinan Oğan

Oylar: 50 15.9%

• Oy kullanan toplam üye
    315
  • Anket kapatıldı .

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Gerçek din adamı falan kalmadı çok nadir rastlarsınız çakma din adamları gibi zamları Allah yapıyor diyen kişiler ile başka bir ülkeye gidip şeriat kurallarını uygulamakta özgürsünüz ?
Günümüzde çoğu kişi para için yapıyorlar maalesef.

Megan

80+ Silver
Zaten sana atılan mesajları ve senin attığın mesajların hepsine okudum. Onları bırak onlar özeleştiri yapmayı bilmesinler önemli değil ama onların özelleştiri yapmayı bilmiyor olmaları senin de özeleştiri yapmayacağın anlamına gelmez. Bundan dolayıdır ki bir eleştiri yapacaksan her iki tarafıda tarafsız bir şekilde eleştirmek zorundasın.
dediğin doğru ama bunu güzelce saygılı bir şekilde desen daha iyi olmaz mı güzel kardeşim? at gözlüğü falan atıyorsun. Ben normalde tarafsız olmaya çalışırım ama karşımdaki tarafsız olmuyorsa da olamam.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
@everyone bakın benim önerim rte çünkü asker olarak güvenlik olarak yurtdışında yapılan şeyler olarak tercihim bu ekonomi kötü olabilir evet çünkü vergi fazla ve verginin fazla olması marketlerin esnafların stok yapıp daha fazla ürün üretmek için vergiyi fazlalaştırıp daha fazla ürün yapılıyor çoğu marketler yüzünden mülteci olarak bende onu sevmiyorum rte hariç birisi gelince yine kalacaklar bunu kabul edin maalesef ve kılıçdaroğlunun verdiği sözler geçerli olmuyor istanbulu ekrem yönetiyor ve yol sorunları metrolar metrobüsler hep sorunlu o yüzden benim tercihim erdoğan bunları K.K yapsaydı K.K ye vermek isterdim sadece sevmek değil yapılan şeylere göre oy veririm
b_TURKCEYE_MERHABA___1.png

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Bu arada şeriatı araştırmaya gerek yok en basit örneği Afganistan

Megan

80+ Silver
Ben müslüman değilim ve şeriat istemiyorum müslümanlıkta zorlama yok denmesine rağmen insanlara müslüman değilim dediğimde ya kâfir damgası yiyorum ya da Müslüman olmaya zorlanıyorum ? En çok müslüman sizsiniz hırsızlık sizde hak yeme sizde emin olun kâfir dediğiniz o insanlar bile sizden daha çok müslüman gibi yaşıyor

Ayrıca siz Kur'an'ı Kerim kitabının insanlar tarafından kendi amaçları çıkarları doğrultusunda içindekilerin değiştirildiğini düşünüyor musunuz ?

Gerçek din adamı falan kalmadı çok nadir rastlarsınız çakma din adamları gibi zamları Allah yapıyor diyen kişiler ile başka bir ülkeye gidip şeriat kurallarını uygulamakta özgürsünüz ?
müslüman birisi hırsızlık falan yapınca bu o insanın suçu mu oluyor dinin mi suçu oluyor, islama bakarsan böyle şeylerin hepsi yasaklanmıştır o yüzden dini değil insanları yargıla bu konuda. Son cümlen de aynı şekilde dini kullanıyor diye din suçlu olmuyor burada o kişinin suçu.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
dediğin doğru ama bunu güzelce saygılı bir şekilde desen daha iyi olmaz mı güzel kardeşim? at gözlüğü falan atıyorsun. Ben normalde tarafsız olmaya çalışırım ama karşımdaki tarafsız olmuyorsa da olamam.
Karşında ki kişiyle göbek bağın mı var da ona göre mesaj arıyorsun. Yapacağın tek şey karşında ki kişinin kim olduğu fark etmeksizin her iki tarafıda tarafsız bir şekilde eleştirmek eğer bunu yaparsan üstte yazdığım gibi sana haklısın der ve yorumunu beğenirim.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
70 senedir ülkeyi sağ partiler yönetiyor sol parti bile iktidara gelmedi neyden bahsediyorsunuz

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Savaş Satış
İlgilendiği Kategoriler
Silah Adana
bu megandan bile beter
sendende yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben müslüman değilim ve şeriat istemiyorum müslümanlıkta zorlama yok denmesine rağmen insanlara müslüman değilim dediğimde ya kâfir damgası yiyorum ya da Müslüman olmaya zorlanıyorum ? En çok müslüman sizsiniz hırsızlık sizde hak yeme sizde emin olun kâfir dediğiniz o insanlar bile sizden daha çok müslüman gibi yaşıyor

Ayrıca siz Kur'an'ı Kerim kitabının insanlar tarafından kendi amaçları çıkarları doğrultusunda içindekilerin değiştirildiğini düşünüyor musunuz ?

Gerçek din adamı falan kalmadı çok nadir rastlarsınız çakma din adamları gibi zamları Allah yapıyor diyen kişiler ile başka bir ülkeye gidip şeriat kurallarını uygulamakta özgürsünüz

@Megan
müslüman olmamanı yargılamıyoruz müslüman olmayıp islamı kötülemeni yargılıyorz

Top Bottom