Dash Zeus
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,237
Gitmesine giderlerde orada da şeriat isterler ne değişik insanlarBu şeriatçılar imkanı olsa gavur ülkelere giderler.![]()
Gitmesine giderlerde orada da şeriat isterler ne değişik insanlarBu şeriatçılar imkanı olsa gavur ülkelere giderler.![]()
ahahaha gayette durumumuz var şeriat da istiyoruz biz ailecek olarak anneannem chp li ama erdoğanı istiyopr çünkü chp nin çektirdiği acıları biliyorKıçına alcak don için paran yok hala yok şeriat o bu . İyi oluyo sizin gibilere
açız diye ağlayan siz değil misiniz? açlıktan nefesin kokuyor akşama kadar pc başında oturmaktan başka işin yok onu da hükümete atıyorsun.Kıçına alcak don için paran yok hala yok şeriat o bu . İyi oluyo sizin gibilere
Böyle çok iki yüzlü insanlar var.Gitmesine giderlerde orada da şeriat isterler ne değişik insanlar
kemala veren 57 kişinin beyni varmı onu sorguluyorum şuan adam allahtan korkmayan biz diyo hdp yi destekliyo ülkeni seveceksen rte ye verforumda akpliler mi varmış
ne anlatıyosun la ?kemala veren 57 kişinin beyni varmı onu sorguluyorum şuan adam allahtan korkmayan biz diyo hdp yi destekliyo ülkeni seveceksen rte ye ver
Aynen aynen şeriat gelince de ilk işiniz müslüman olmayan kişileri asmak ve kesmek olacak değil mi ancak hayalinizde olur ki öyle bir şey olursa da iç savaş çıkacağını da biliyorsunuz bu yüzden biraz yürek istersendende yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
müslüman olmamanı yargılamıyoruz müslüman olmayıp islamı kötülemeni yargılıyorz
kanka sana benzemeye çalışıyorum zatenBöyle çok iki yüzlü insanlar var.
hristiyan olupda müslümana laf atmazsan sorun yok kankacımAynen aynen şeriat gelince de ilk işiniz müslüman olmayan kişileri asmak ve kesmek olacak değil mi ancak hayalinizde olur ki öyle bir şey olursa da iç savaş çıkacağını da biliyorsunuz bu yüzden biraz yürek ister
Aynen kankam zaten HDP kapısına bugüne kadar sadece CHP gitti hiç AKP gitmedi demi ?kemala veren 57 kişinin beyni varmı onu sorguluyorum şuan adam allahtan korkmayan biz diyo hdp yi destekliyo ülkeni seveceksen rte ye ver
ahahaha gayette durumumuz var şeriat da istiyoruz biz ailecek olarak anneannem chp li ama erdoğanı istiyopr çünkü chp nin çektirdiği acıları biliyor
Aynen kanka müslüman olmayan kişilere kâfir demezseniz sorun yok kankakanka sana benzemeye çalışıyorum zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hristiyan olupda müslümana laf atmazsan sorun yok kankacım
kanka eskiden akp de yapıyordu şuan chp yapıyor ve şuan seçime 25 gün kaldı ve o 25 günde chp hala hdp yi destekliyor olacakAynen kankam zaten HDP kapısına bugüne kadar sadece CHP gitti hiç AKP gitmedi demi ?
6s kullanmıyorum2023 yılında iphone 6s kullan sonra ekonomi iyi akp iyi
demiyorum zatenAynen kanka müslüman olmayan kişilere kâfir demezseniz sorun yok kanka