Realhas the Great
80+ Gold
İlk tur Muharrem İnce'ye 2. tur tayyibin karşısındakine basarım
Megan, kullandığın için soruyorum bunlar kaliteli mi?Bunu diyen siz misiniz cidden benim lafın aynısını çevirip söylemiş bir de. Şaka yaptın sanırım
Bu arada yanlış anlaşılmasin chp de akp de benim gözümde beceriksizin önde gideni yani ne chpnin tarafını tutuyorum ne de akp nin.Megan, kullandığın için soruyorum bunlar kaliteli mi?
Megan bir eleştiri yapacaksan iki tarafıda eleştiri yapmak zorundasın. Eğer bunu yapmazsan karşında ki kişilere siz eleştiriyi kaldıramıyorsunuz diyemezsin bir de şöyle bir şey var sen gidip chp yi eleştirdikten sonra akp yi sütten çıkmış ak kaşık gibi gösterirsen kimse senin eleştirini dikkate almaz, lütfen tarafsız bir şekilde eleştiri yapmayı öğren.
Konuyu başka yere çekme veya çarptırma konusunda usta olmuş resmen.Megan, kullandığın için soruyorum bunlar kaliteli mi?
Alıntıyı görüntüle
Megan bir eleştiri yapacaksan iki tarafıda eleştiri yapmak zorundasın. Eğer bunu yapmazsan karşında ki kişilere siz eleştiriyi kaldıramıyorsunuz diyemezsin bir de şöyle bir şey var sen gidip chp yi eleştirdikten sonra akp yi sütten çıkmış ak kaşık gibi gösterirsen kimse senin eleştirini dikkate almaz, lütfen tarafsız bir şekilde eleştiri yapmayı öğren.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada yanlış anlaşılmasin chp de akp de benim gözümde beceriksizin önde gideni yani ne chpnin tarafını tutuyorum ne de akp nin.
ve kılıçdaroğlunun chp döneminde sağlık kurumlarını yönettiği bir bölüm var insanlar ölüyor bahçelerde bekliyorlar ve sıralar gece 3 ten başlıyorlar çünkü hızlıd eğiller ayrıca parayla girilşiyordu@everyone bakın benim önerim rte çünkü asker olarak güvenlik olarak yurtdışında yapılan şeyler olarak tercihim bu ekonomi kötü olabilir evet çünkü vergi fazla ve verginin fazla olması marketlerin esnafların stok yapıp daha fazla ürün üretmek için vergiyi fazlalaştırıp daha fazla ürün yapılıyor çoğu marketler yüzünden mülteci olarak bende onu sevmiyorum rte hariç birisi gelince yine kalacaklar bunu kabul edin maalesef ve kılıçdaroğlunun verdiği sözler geçerli olmuyor istanbulu ekrem yönetiyor ve yol sorunları metrolar metrobüsler hep sorunlu o yüzden benim tercihim erdoğan bunları K.K yapsaydı K.K ye vermek isterdim sadece sevmek değil yapılan şeylere göre oy veririm
Milletvekili oyunu kime vereceksin ?İlk tur Muharrem İnce'ye 2. tur tayyibin karşısındakine basarım
Memleket partisineMilletvekili oyunu kime vereceksin ?
aga be yalnız adam MuharremMemleket partisine
Aynen öyle üstteki bir mesajında konuyu siz başlatıyorsunuz cezayı ben yiyorum diye de kendine acındırmaya çalışıyor iki tarafı da eleştirse haklısın diyip yorumunu bile beğenirim fakat gidip te sadece tek bir tarafı eleştirip diğer tarafı sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermesi beni delirtiyor.Konuyu başka yere çekme veya çarptırma konusunda usta olmuş resmen.
onu kullananın sen olduğu bariz konuyu baştan beri okursan kimin konuyu çarpıttığını, kimin özeleştiri yapmaktan yoksun olduğunu da anlayabilirsin. Daha saygılı ve düzgün bir şekilde yorum yapamaz anca karşınızdakine böyle ithamlarda bulunursunuz, sonra bir de utanmadan bunu yapan bizmiş gibi davranırsınızMegan, kullandığın için soruyorum bunlar kaliteli mi?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada yanlış anlaşılmasin chp de akp de benim gözümde beceriksizin önde gideni yani ne chpnin tarafını tutuyorum ne de akp nin.
İçimden bir his meclis çoğunluğunu AKP'ye kaptıracağız gibi geliyor ama hadi bakalımMemleket partisine
yazdığıma cevap verememişsin yine?Konuyu başka yere çekme veya çarptırma konusunda usta olmuş resmen.