Neler Yeni

14 Mayısta Oylar Kime?

?

• Recep Tayyip Erdoğan

Oylar: 62 19.7%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oylar: 179 56.8%
  • Muharrem İnce

Oylar: 59 18.7%
  • Sinan Oğan

Oylar: 50 15.9%

• Oy kullanan toplam üye
    315
  • Anket kapatıldı .

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Bunu diyen siz misiniz cidden :D benim lafın aynısını çevirip söylemiş bir de. Şaka yaptın sanırım
Megan, kullandığın için soruyorum bunlar kaliteli mi?
portrait-of-carriage-driving-horses.jpg

Megan bir eleştiri yapacaksan iki tarafıda eleştiri yapmak zorundasın. Eğer bunu yapmazsan karşında ki kişilere siz eleştiriyi kaldıramıyorsunuz diyemezsin bir de şöyle bir şey var sen gidip chp yi eleştirdikten sonra akp yi sütten çıkmış ak kaşık gibi gösterirsen kimse senin eleştirini dikkate almaz, lütfen tarafsız bir şekilde eleştiri yapmayı öğren.
Mesaj otomatik birleştirildi:

portrait-of-carriage-driving-horses.jpg

Megan bir eleştiri yapacaksan iki tarafıda eleştiri yapmak zorundasın. Eğer bunu yapmazsan karşında ki kişilere siz eleştiriyi kaldıramıyorsunuz diyemezsin bir de şöyle bir şey var sen gidip chp yi eleştirdikten sonra akp yi sütten çıkmış ak kaşık gibi gösterirsen kimse senin eleştirini dikkate almaz, lütfen tarafsız bir şekilde eleştiri yapmayı öğren.
Bu arada yanlış anlaşılmasin chp de akp de benim gözümde beceriksizin önde gideni yani ne chpnin tarafını tutuyorum ne de akp nin.

Son düzenleme:

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Alıntıyı görüntüle

Bu arada yanlış anlaşılmasin chp de akp de benim gözümde beceriksizin önde gideni yani ne chpnin tarafını tutuyorum ne de akp nin.
Konuyu başka yere çekme veya çarptırma konusunda usta olmuş resmen.

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Savaş Satış
İlgilendiği Kategoriler
Silah Adana
@everyone bakın benim önerim rte çünkü asker olarak güvenlik olarak yurtdışında yapılan şeyler olarak tercihim bu ekonomi kötü olabilir evet çünkü vergi fazla ve verginin fazla olması marketlerin esnafların stok yapıp daha fazla ürün üretmek için vergiyi fazlalaştırıp daha fazla ürün yapılıyor çoğu marketler yüzünden mülteci olarak bende onu sevmiyorum rte hariç birisi gelince yine kalacaklar bunu kabul edin maalesef ve kılıçdaroğlunun verdiği sözler geçerli olmuyor istanbulu ekrem yönetiyor ve yol sorunları metrolar metrobüsler hep sorunlu o yüzden benim tercihim erdoğan bunları K.K yapsaydı K.K ye vermek isterdim sadece sevmek değil yapılan şeylere göre oy veririm

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Savaş Satış
İlgilendiği Kategoriler
Silah Adana
@everyone bakın benim önerim rte çünkü asker olarak güvenlik olarak yurtdışında yapılan şeyler olarak tercihim bu ekonomi kötü olabilir evet çünkü vergi fazla ve verginin fazla olması marketlerin esnafların stok yapıp daha fazla ürün üretmek için vergiyi fazlalaştırıp daha fazla ürün yapılıyor çoğu marketler yüzünden mülteci olarak bende onu sevmiyorum rte hariç birisi gelince yine kalacaklar bunu kabul edin maalesef ve kılıçdaroğlunun verdiği sözler geçerli olmuyor istanbulu ekrem yönetiyor ve yol sorunları metrolar metrobüsler hep sorunlu o yüzden benim tercihim erdoğan bunları K.K yapsaydı K.K ye vermek isterdim sadece sevmek değil yapılan şeylere göre oy veririm
ve kılıçdaroğlunun chp döneminde sağlık kurumlarını yönettiği bir bölüm var insanlar ölüyor bahçelerde bekliyorlar ve sıralar gece 3 ten başlıyorlar çünkü hızlıd eğiller ayrıca parayla girilşiyordu

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Konuyu başka yere çekme veya çarptırma konusunda usta olmuş resmen.
Aynen öyle üstteki bir mesajında konuyu siz başlatıyorsunuz cezayı ben yiyorum diye de kendine acındırmaya çalışıyor iki tarafı da eleştirse haklısın diyip yorumunu bile beğenirim fakat gidip te sadece tek bir tarafı eleştirip diğer tarafı sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermesi beni delirtiyor.

Megan

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

onu kullananın sen olduğu bariz konuyu baştan beri okursan kimin konuyu çarpıttığını, kimin özeleştiri yapmaktan yoksun olduğunu da anlayabilirsin. Daha saygılı ve düzgün bir şekilde yorum yapamaz anca karşınızdakine böyle ithamlarda bulunursunuz, sonra bir de utanmadan bunu yapan bizmiş gibi davranırsınız

Top Bottom