Aynen ya ben 15 tatilde çalıştım2 hafta 80 lira kazandım bahişile onunla da sistemime 4gb ram aldım15 tatilde berberde calismistim fakat bahsisleri veriyorlardi oda bahsis olursa hic bahsis yoktu
tekstil çok sıkıntı kalabalık ortam büyük ihtimalle virüs bulaşır ama tekstilde çalışırsan alırsın 1000 1200 ama enahilik yapma işlerde mahalledeki çocuğu kandırıyodu tekstil sahibi 1000tl alcan demişti ilk 3-4 ay 500 tl vermişti aylık olarak söylüyorumEğer önlemleri,ni alırsan kuaför'e gidebilirsin veya tekstil falan tekstile alırlarsa çok para var söyliyim
Aynen böle ama tanıdık birinin yanında çalışmamaya dikkat edin para vermezlertekstil çok sıkıntı kalabalık ortam büyük ihtimalle virüs bulaşır ama tekstilde çalışırsan alırsın 1000 1200 ama enahilik yapma işlerde mahlledeki çocuğu du tekstilin sahibi 1000 TL alcan demişti 3-4 ay 500tl almıştı aylık olarak diyorum
Ne kadar para verirlerkicay ocağında çalış
nolacak kendine dikkat etmesi gerekiyor sonuçta ben şantiyede kendi mallığıma avcumun içi koptu nerdeyse 5 dikiş var şimd ialıcağın en yüksek 1000tl dir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
knk torna sıkıntı yeni başlayanlar için kaynak fln var zarar verir kendine
bide kaporta boyaya girerse iyidir
Çok geçmiş olsunnolacak kendine dikkat etmesi gerekiyor sonuçta ben şantiyede kendi mallığıma avcumun içi koptu nerdeyse 5 dikiş var şimd i
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
bu daha ney ki benim sol diz kapağım kırıldı sağ menüsküs koptu sol elim kırıldıÇok geçmiş olsun