15 Bin TL PC Toplama

Reaksiyon skoru
21
İncehesaptan param oldukça bu sistemi almayı planlıyorum. Bunları denkleştirmek için 6 ay kadar bekleyeceğim bu yüzden B550 anakart seçtim. Ancak değişiklik yapmaya açığım. İşlemci ve anakartı en son almayı düşünüyorum. Bir sene içinde yeni Ryzen 4000 Serisi gelebilir. Aynı şekilde tam olarak B550 anakartların hepsi piyasaya çıkmadı. Ekran kartı, monitör, RAM'i ilk önce almak istiyorum. Tercihen İncehesap'da büyük indirimler oluyor ordan alacağım cuma indirimlerinden. Sizlerden de geri dönütlerler bekliyorum. Teşekkür ederim.

İncehesap PC Toplama.PNG

Edit:
1- Ekran kartı 2070 Super
2- Anakart MSI B550 Mortar
3- RAM Corsair 3600Mhz PGB Pro

Son düzenleme:
İncehesaptan param oldukça bu sistemi almayı planlıyorum. Bunları denkleştirmek için 6 ay kadar bekleyeceğim bu yüzden B550 anakart seçtim. Ancak değişiklik yapmaya açığım. İşlemci ve anakartı en son almayı düşünüyorum. Bir sene içinde yeni Ryzen 4000 Serisi gelebilir. Aynı şekilde tam olarak B550 anakartların hepsi piyasaya çıkmadı. Ekran kartı, monitör, RAM'i ilk önce almak istiyorum. Tercihen İncehesap'da büyük indirimler oluyor ordan alacağım cuma indirimlerinden. Sizlerden de geri dönütlerler bekliyorum. Teşekkür ederim.

Alıntıyı görüntüle
Bu kadar para veripte Rx 5700xt almak ?

Alıntıyı görüntüle
rami corsair vengeance rgb pro 3600 mhz al 700 lira kar yap 4000mhz mithrain değilsen cok fazla ssd xpg 512 gb yap 300tl kar edersin 600tl ye satiliyor gaming gecesinde 3500/3000 değerleri kasayı corsair icue 465x al ekran kartini rtx 2070s gaming x al analarti b550 tomahawk yap islemci iyi monitörüde asus 2k modeli vardi o daha iyi

Asus ROG GTX 2080 Super olsun :) Ama YouTube'de karşılaştırma videolarına baktım verilen paranın tam olarak hakkını vermiyor. RX5700XT daha düşük performanslı ancak fiyat olarak düşününce iki kartta 5 sene sonra çöp olacak. Yani 2 kat fark göremedim ben.

Alıntıyı görüntüle
Reis 3000 serisi nvidia kartları bekle 3070 3080 koy Black friday günlerinde :)
Post automatically merged:

Asus ROG GTX 2080 Super olsun :)
Neden illa asus Gigabayte gaming oc 2080 super modeli var 70 dereceyi geçmiyor testlerde ultra 2K da bu arada

İncehesap PC Toplama.PNG
Bugün bende sorduğumda 2070super almak daha mantıklı olduğunu gördüm cevaplardan o yüzden o ekran kartını 2070s e çevirebilirsin

Reis 3000 serisi nvidia kartları bekle 3070 3080 koy Black friday günlerinde :)

Neden illa asus Gigabayte gaming oc 2080 super modeli var 70 dereceyi geçmiyor testlerde ultra 2K da bu arada
ASUS ROG arkadaşım aldı 60 dereceyi geçmiyor.

Fazla kullanmadığım bir pc toplamıştım. Gigabyte S2H aldım halen kullanıyorum. Ama MSI B450M Pro MAX anakarta göre BIOS menüsü çöp. Haliyle bir daha ASUS - MSI haricindeki ürünleri almayacağım. Kişisel kulllanıcı tercihimdir. MSI'da tek hamlede 3000MHz Ramlerimi 3333 MHz de çalıştırabiliyorum. Ancak Gigabyte'da öyle bir kolaylık yok.

Fazla kullanmadığım bir PC toplamıştım. Gigabyte S2H aldım halen kullanıyorum. Ama MSI B450M Pro MAX anakarta göre BIOS menüsü çöp. Haliyle bir daha ASUS - MSI haricindeki ürünleri almayacağım. Kişisel kulllanıcı tercihimdir. MSI'da tek hamlede 3000MHz Ramlerimi 3333 MHz de çalıştırabiliyorum. Ancak Gigabyte'da öyle bir kolaylık yok.
Anakartı gigabayte alın demedim

Fazla kullanmadığım bir PC toplamıştım. Gigabyte S2H aldım halen kullanıyorum. Ama MSI B450M Pro MAX anakarta göre BIOS menüsü çöp. Haliyle bir daha ASUS - MSI haricindeki ürünleri almayacağım. Kişisel kulllanıcı tercihimdir. MSI'da tek hamlede 3000MHz Ramlerimi 3333 MHz de çalıştırabiliyorum. Ancak Gigabyte'da öyle bir kolaylık yok.
Anakart olarak bunu alıcam https://www.sinerji.gen.tr/msi-mpg-b550-gaming-plus-4400mhz-oc-rgb-m2-am4-atx-anakart-p-36271 ama ekran kartında gigabayte kesinlikle f/p

Anakartı gigabayte alın demedim
O saçma BIOS'u görünce artık tüm Gigabyte ürünler aynı gözümde. Bu arada masaüstüne gelince hiç bir farkı yok. Tek sebebi GIGABYTE'dan
daha modern bir BIOS menüsü bekliyorum. Bu nedenden ötürü Gigabyte ürünlerini boykot etmekte özgür olduğumu düşünüyorum :)

O saçma BIOS'u görünce artık tüm Gigabyte ürünler aynı gözümde. Bu arada masaüstüne gelince hiç bir farkı yok. Tek sebebi Gigabyte'dan
daha modern bir BIOS menüsü bekliyorum. Bu nedenden ötürü Gigabyte ürünlerini boykot etmekte özgür olduğumu düşünüyorum :)
S2H en boş modeline bakmışsınız siz bilirsinizde o rx 5700xt yi değiştir bi kere 17000TLye zorlasan Tİ toplanır

Sistem saçma olmuş 12000TL ile bile 2080s alınabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,592
Üyeler
190,936
Son üye
KassızBadici
Geri