Neler Yeni

15 Yaşında Ne Gibi Yatırımlar Yapabilirim?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Arkadaşıma sordum oda valorant diyo
anlaşılan üzüm üzüme baka baka kararmış
bu kafa ile kendisine hayatta bol şans dilerim çünkü şans olmadan bu şekilde pek bi başarıya ulaşacağını sanmıyorum.
ve ayrıca size "internetten ARAŞTIRIRSANIZ VARANTın kendi başına bir terim olduğunu anlarsınız." demiştim ?

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
bu kafa ile kendisine hayatta bol şans dilerim çünkü şans olmadan bu şekilde pek bi başarıya ulaşacağını sanmıyorum.
ve ayrıca size "internetten ARAŞTIRIRSANIZ VARANTın kendi başına bir terim olduğunu anlarsınız." demiştim ?
Hocam çok agresif olmayın modların kulağı vardır aman ha

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
İnsanların başarabildiği , başarabileceği ve aslında bu kadar kolay olan bir şeyi Türkiyedeki ortalama bir insanın yapamaması ve ondan üstün birisinin yapması neden zorunuza gidiyor? Dil konuşabiliyorum karşımdakiyle anlaşabiliyorum sadece diksiyonum bozuk ama bu diksiyon türkçe konuşurkende bozuk. İnsanları çekemiyorsanız inanmıyorsanız bile onlarla dalga geçmeniz kendinizi komik ve aşağı bir duruma düşürür. Yeterince alamadığın eğitimin ve uğraşmadığın beyninin almadığı ingilizcenin başka birisi tarafından konuşulması seni bu kadar yoruyorsa senin buna komik demeye hakkında yoktur.
bir dakika seni çekemiyor muyum? bütün insanların kendisinde yapabilmeyi, konuşabilmeyi istediği bir dili güzel bir şekilde konuşuyorsun, üstelik bu dil dünya dili, ama sen kalkıp "17 yaşındayım takır takır dil konuşabiliyorum ne işime yarıyacak bu?" diyorsun. üstelik sen benim ingilizce bilip bilmediğimi nerede biliyorsun bir; ikinci olarak ise benim ingilizce bilip bilmiyor olmam senin benden zeki olduğun anlamına gelmez.

ben hiç bir zaman karşımdakinin bir özelliği benden iyi diye çekememezlik yapmadım, tam tersine bende nasıl onun gibi olabilirim konusunda kafa patlattım, gerici boş bir insan değilim ben.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
way

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Neden ?
Şuan Bilkent mezunu kuzenim is aramıyor
Is teklifi yapiyorlar oyle diym sana
Karamsarlık adamı bitirir benden söylemesi
Siz çalışın kazanın iyi yerleri baktınız ülkemizde olmuyor iyi uni mezununu yurtdisi kapar zaten
Yıldız teknik üniversitesini birincilikle bitirmiş abim iş bulamıyor. Kusura bakma ama ülkede her şey iyi yeri kazanmak değil.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Yıldız teknik üniversitesini birincilikle bitirmiş abim iş bulamıyor. Kusura bakma ama ülkede her şey iyi yeri kazanmak değil.
Kendini geliştirmeyi de ekliyorum.
Çalışan insan her türlü bir gün emeğinin karşılığı alir .

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Türkiye'de maalesef bu doğru değil.
Ben 85 milyonun tamamına göre yorum yapmıyorum
Çevremdeki insanlardan başarılı olanlar elbet bir gün karşılığını aldi ona göre yorumluyorum
Muhendislik farklı bir dünya is bulmak biraz karışık haklılık payınız var benim abimde mühendis oradan biliyorum .
Isin içine torpil giriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,599
Üyeler
161,097
Son üye
rahmi159
Top Bottom