Toukhan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,473
üle bi düğnya yohğHerkes istediği şikilde yızabilirmiş
üle bi düğnya yohğHerkes istediği şikilde yızabilirmiş
İngilizce bilmeyen cahildir demek biraz yanlış oldu gibiİlk İNGİLİZCE. Bu devirde hâlâ İngilizce bilmeyen cahildir.
Z jenerasyonu.anam babam cahil mi oldu simdi![]()
Bu devirde diyince Z jenerasyonundan bahsettiğim anlaşılır sanmıştım.İngilizce bilmeyen cahildir demek biraz yanlış oldu gibi
Kısaltmasımıkoca yazıda takıldığın yere bak
hayır VARANT
Gece gece gülmekten kırıldım yaEyw adamsın
E bu sefer ben cahil oldum![]()
Espri niyetine yazdım ya.Bu devirde diyince Z jenerasyonundan bahsettiğim anlaşılır sanmıştım.
Ortalama bir gelir aşağı yukarı benimki de aynı şu amaçla sordum tanıdığım bazı arkadaşlarım var söylediğim programlar olmasa bile okul ücretini verip gidebilecek kişiler ama dediğim gibi sne ben gibilerde bu programlar sayesinde gidebilir enim ki biraz şanstan tanıdık birisi olduğu için yazları rusyaya yanına gidiyorum ama eğer dediğim gibi şansın da yoksa bu programlara kayıt olmanı tavsiye ederim zaten büyük çoğunluğu ders değilde dillere odaklanıyor.Pahalı bir yerde yaşamıyoruz ama eve gelen para aylık 6-7K yı buluyor ve bizim için geçinmeye yetiyor.
kısaltmalı bir kelime olsaydı v.a.r.a.n.t şeklinde yazardım ?Kısaltmasımı
Pc parça al-sat yapabilirsin derdim, ama piyasayı illegal etmenize izin vermemMerhaba, sorum başlıkta 15 yaşında nasıl para kazanabilirim? Bir yerde hisseler aracılığı ile alım satım yapılıyordu fakat hesabı açmam için yaşım tutmuyor sanırım bunun dışında önerileriniz nelerdir?
Arkadaşıma sordum oda valorant diyokısaltmalı bir kelime olsaydı v.a.r.a.n.t şeklinde yazardım ?
internette araştırma zahmetinde bulunursanız "VARANT" sözcüğünün kendi başına bir terim olduğunu anlarsınız.