Neler Yeni

15 yaşındayım ve paraya ihtiyacım var

Deniz1827

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz
Merhabalar ilk öncelikle başlıkta gördüğünüz gibi 15 yaşındayım ve lise 1'im bazı sorunlar yüzünden özel liseye gitmek zorunda kaldım ve büyük ihtimalle özel liseden devam edeceğim aynı zamanda çoğu konuları kötü anladığım içinde özel ders alıyorum.

Hepsinin parasını babam veriyor ne kadar göstermek istemese de ben çok zorlandığını biliyorum.

Beni belki şımarık zannede bilirsiniz ama öyle değilim tek istediğim normal bir yerde okuyup okulu iyi bitirmek ve babam bu konuda bana çok yardımcı oluyor.

Kısacası 15 yaşında bir iş bulmak istiyorum İngilizcem ile aram çok iyi İstanbul'da yaşıyorum daha net olursak Bakırköy'de eğer birisinin tanıdığı veya çalışabileceğim bir yer bilen varsa yardımcı olmanızı çok isterim veya nerede çalışabileceğimi tavsiye edenler olursa çok sevinirim.

Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
Derslerini çalış veya babanla bu konuyu yani okumayı, üniversiteyi düşünüp düşünmediğin konusunda fikir alışverişinde bulun... Eğer sen okumak istemiyorsan okulu bırakmalısın yok eğer gerçekten ailenin gurur duyacağı bir kişi olarak okuluna ve derslerine devam ederek çalışmak istiyorsan bunu açıkça belirtmelisin.

Senin fikrin ve azmin önemli, bunlar yoksa daha fazla yük olman ailene ağır gelir.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
öncelikle yaşın çalışmak için biraz küçük kankam. yaza kadar idare edip yazın sezonluk olarak girip bir yerde faaliyet gösterebilirsin. tabii ki tercih senin.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
Konu sahibi aslında okumayı sevmeli, azimli olmalı ve okulunda, derslerinde nasıl başarılı olacağına dair fikir istemeli ve yol aramalı ama tam tersini yapıyor, umutsuz bir vaka olarak kendini görüyor olmalı ki üç kuruş için dışarıda iş dileniyor halbuki okumak kadar güzel ve kolay başka bir iş yoktur. Hem ileride çok kazançlı hem de saygın güzel makamlıdır.

Farex

80+ Silver
Kardeşim seni iyi anlıyorum ama inan hiçbirşey kolay değil farkındayım bunu yapmak istiyorsun bende senin yaşlarında isityordum çok iş yaptım bu zamana kadar araba alsatından tut cihaz alsatına ondan tut gümüş satışına çok paralar kazandım kaybettim battım o yüzden inan o yaşlar doğru yaşlar değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
enes
Merhabalar ilk öncelikle başlıkta gördüğünüz gibi 15 yaşındayım ve lise 1'im bazı sorunlar yüzünden özel liseye gitmek zorunda kaldım ve büyük ihtimalle özel liseden devam edeceğim aynı zamanda çoğu konuları kötü anladığım içinde özel ders alıyorum.

Hepsinin parasını babam veriyor ne kadar göstermek istemese de ben çok zorlandığını biliyorum.

Beni belki şımarık zannede bilirsiniz ama öyle değilim tek istediğim normal bir yerde okuyup okulu iyi bitirmek ve babam bu konuda bana çok yardımcı oluyor.

Kısacası 15 yaşında bir iş bulmak istiyorum İngilizcem ile aram çok iyi İstanbul'da yaşıyorum daha net olursak Bakırköy'de eğer birisinin tanıdığı veya çalışabileceğim bir yer bilen varsa yardımcı olmanızı çok isterim veya nerede çalışabileceğimi tavsiye edenler olursa çok sevinirim.

Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
dostum arkadasların dediği gibi baban senin okuman icin elinden geleni yapıyor bence gidip iste calıscagına derslerine cok yuklen cok basarılı ol babanı mutlu et ama bu konu baban ile görüşebilirsin fikrimce

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Uğur Çam
Hocam babanın emeğini boşa çıkarma derslerine asıl. Mezun olup güzel meslek edinirsen baban dünyanın en mutlu insanı olur emin ol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,421
Üyeler
164,840
Son üye
cagri.aytac
Top Bottom