16.000TL'ye Kadar Telefon Önerisi

İnternetten almicam sokakta telefonculara bakarım Teknosaya da bakarım belki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hmm o zaman ilk önce s21 fe ararim ama 2022 çıkışı olduğu için sence telefoncularda varmıdır
Sokaktaki telefonculara güvenmesen iyi olur

Hmm o zaman ilk önce s21 fe ararim ama 2022 çıkışı olduğu için sence telefoncularda varmıdır
16ya sıfır alabilirsin

Sokaktaki telefonculara güvenmesen iyi olur
Başka seçeneğim yok internetten almak için evdekileri asla ikna edemem geçmişte bazı laptop problemleri oldu da internet almıştım o yüzden bu sefer telefonu internetten almama hiç sıcak bakmazlar.

yd x7 pro oyunda diğerlerine göre çok daha iyi
Bütçemi çok zorlar diğer türlü güzel telefonda

S21fe bakmak bence f4 bak s21fe throttle yiyor oyunlarda

Bim markete s21 fe geliyordu herhalde 15.999tl ye ve bu fiyatlara honor 200 alabilirsin hepsiburada satıcısı o yüzden problem olmaz büyük ihtimal o da 16.699 du yani bunlar önerilir büyük ihtimal ve hepsiburada sitesi üzerinden alacaksan ve garanti kartın varsa https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/bonus-alisveris-eticaret-kampanyasi bu kampanya ile 500tl bonus alabilirsin.

Son düzenleme:
hocam ben de atığım konuya cevap bekliyorum bakabilecek misiniz

O zaman hocam telefoncudan yd alın tek çare diğer alacaklarınız hem eski hem size uymuyor.

Başka seçeneğim yok internetten almak için evdekileri asla ikna edemem geçmişte bazı laptop problemleri oldu da internet almıştım o yüzden bu sefer telefonu internetten almama hiç sıcak bakmazlar.

Bütçemi çok zorlar diğer türlü güzel telefonda
hocam yd poco x7 pro 13k civarı hatta yd 14t fln alırsanız daha iyi

Arkadaşlar pazartesi günü telefon alacağım bütçem en fazla 16 bin baya bir araştırdım ve Samsung a36,poco f4 ve Xiaomi 11T arasında kaldım.Yurtta kaldığım için sürekli telefondayim ve oyun oynuyorum o yüzden işlemci benim için önemli ama kamera çok kullanmıyorum kameranın benim için bir önemi yok sizce bu telefonlardan hangisini almalıyım ya da başka bir telefon öneriniz varmı acil yardım ederseniz çok mutlu olurum
YD 14t bakabilirsin aslında abim kullanıyor memnun.

S21 fe eskidi 2026ya girdimiz an ömrünü tamamlayacak a36 al bende senle aynı durumdaydım öyle yaptım gayet memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,456
Üyeler
183,838
Son üye
onur35-
Geri