Çözüldü✓ 16-17k bütçe 6700XT ve ya 3060 (ti) sistem önerisi?

Canlll

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
17000
Merhaba öncelikle ekran kartında çok kararsızım sitelerde çok farklı fiyatlar dönüyor anlamış değilim ama 6700tx ekran kartı veya bu ekran kartına eş değer bir ekran kartı olursa daha iyi olur. Sistemde i3 olmasını istemiyorum. i5 ve ya amd işlemci (5600) olursa daha iyi olur. 16gb Cl16 RAM ve minimum 500gb m2 sdd olan bir sistem önerisine açığım.

Merhaba öncelikle ekran kartında çok kararsızım sitelerde çok farklı fiyatlar dönüyor anlamış değilim ama 6700tx ekran kartı veya bu ekran kartına eş değer bir ekran kartı olursa daha iyi olur. Sistemde i3 olmasını istemiyorum. i5 ve ya amd işlemci (5600) olursa daha iyi olur. 16gb Cl16 RAM ve minimum 500gb m2 sdd olan bir sistem önerisine açığım.
İşlemciyi 5600 yaparak bunu alabilirsin.
Üstelik geri ödeme kampanyası var.

Bu sistemi görmüştüm ama sistemde ki ramlerin Cl si 19 bu tam anlamıyla bilgili değilim ama kaliteli oyunlarda sıkıntı çıkartmaz mı ?

Bu sistemi görmüştüm ama sistemde ki ramlerin Cl si 19 bu tam anlamıyla bilgili değilim ama kaliteli oyunlarda sıkıntı çıkartmaz mı ?
Hayır sıkıntı çıkarmaz.

herhangi bir sorun yapmayacaktır cl değeri çok sıkıntı çıkaracak olsa DDR 5 sistemler patates olurdu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemciyi 5600 yaparak bunu alabilirsin.
Üstelik geri ödeme kampanyası var.
gayet güzel bir öneri olduğunu düşünüyorum açıkçası güzel sistem

Sizin attığınız sistem ile bunu karşılaştırdığımızda bu sistem nasıl acaba?
Kasa ve anakart hariç aynı zaten kasayı beğenmediyseniz attığım linkte özelleştirme var 400tl farkla asus tuf kasa yapabilirsiniz.

Kasa ve anakart hariç aynı zaten kasayı beğenmediyseniz attığım linkte özelleştirme var 400tl farkla asus tuf kasa yapabilirsiniz.
Evet şimdi fark ettim kasayı ve işlemciyi değiştirip aynı yaptığımda benim attığımdan daha ucuza geliyor teşekkür ediyorum.

Bu rayzen5 5600 mpk işlemci nedir? Performans olarak normaliyle aynı mı?

Son düzenleme:
Evet şimdi fark ettim kasayı ve işlemciyi değiştirip aynı yaptığımda benim attığımdan daha ucuza geliyor teşekkür ediyorum.

Bu rayzen5 5600 mpk işlemci nedir? Performans olarak normaliyle aynı mı?
Evet aynı sadece kutusu yok. Garantide falan bir şey fark etmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,160
Üyeler
183,393
Son üye
crystalgambit0
Geri