16 yaş supplementlere giriş yapılır mı ?

1Kaira

80+
Reaksiyon skoru
30
16 yaş 4-5 ay oldu spora gideli yavaştan supplemente gireyim mi ?

bütçen varsa bile gereksiz et ve tatlı patates gibi balık olabilir besinleri çoğaltman daha iyi ama vitamin kullanabilirsin

Mucize bekleme suplementlerden adam akıllı yemeğine uykuna dikkat etsen eksikliğini hissetmezsin. İlla alıcam diyorsan kreatine bak.

O yaşta ne yesen içsen supplement görevi görür zaten ne gerek var? Hele steroid falan aman sakın ha pişman olursun sonra.

Supplementi ihtiyacina gore kullanabilirsin fakat yeni basladiysan zaten kullanmana gerek yok.Creatine onermis arkadas,200mesh creatine alabilirsin onun haricinde gereksiz.Kilo alamiyorsan kalori say ona gore beslen.
dipnot:supplementler zararli diyen elemanlardan uzak dur
Creatine oneri :hardline olimp hiq reflex pahalilar hiliyorum daha ucuza da creatineler var fakat ne kadar guvenilir?Turkiyede supplementler denetimsiz uretildigi icin turk mali alinmamasi gerek.(1 2 markaya anca guvenilir)

Supplementi ihtiyacina gore kullanabilirsin fakat yeni basladiysan zaten kullanmana gerek yok.Creatine onermis arkadas,200mesh creatine alabilirsin onun haricinde gereksiz.Kilo alamiyorsan kalori say ona gore beslen.
dipnot:supplementler zararli diyen elemanlardan uzak dur
Creatine oneri :hardline olimp hiq reflex pahalilar hiliyorum daha ucuza da creatineler var fakat ne kadar guvenilir?Turkiyede supplementler denetimsiz uretildigi icin turk mali alinmamasi gerek.(1 2 markaya anca guvenilir)
4 aydır gidiyorum ama beslenmeye etki etmicek protein falan zaten alabiliyorum kilom da iyi kratine özellikle ve kreatine'e benzer supplementleri araştırıyorum

4 aydır gidiyorum ama beslenmeye etki etmicek protein falan zaten alabiliyorum kilom da iyi kratine özellikle ve kreatine'e benzer supplementleri araştırıyorum
Creatine harici baska temel supplement yok.3 4 yildir sporla ilgileniyorum.Gerisi ince detay işi.Protein tozuydu bcaa eaa falan.Vitamin alabilirsin.
D3,omega,multivitamin tarzi seyler

ilker10 kodu ile ekstra indirim oluyor creatin de markanın önemi yoktur bunda da bilgin olsun çünkü saf bir madddeir turkiyedeki tüm firmalar da aynı yerden alır hammaddeyi o yüzden rahatlıkla güvenebilirsin

Git bimden tavuk göğsü al her akşam antrenmandan sonra ye antrenmanı verimli yapıyorsan zaten gelişeceksin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,609
Üyeler
190,611
Son üye
cnrai
Geri