protein tozu gain vs düşünmüyorum zaten de kreatin olabilir belki ?bütçen varsa bile gereksiz et ve tatlı patates gibi balık olabilir besinleri çoğaltman daha iyi ama vitamin kullanabilirsin
naptınız hocam kreatinden bahsediyorumO yaşta ne yesen içsen supplement görevi görür zaten ne gerek var? Hele steroid falan aman sakın ha pişman olursun sonra.
4 aydır gidiyorum ama beslenmeye etki etmicek protein falan zaten alabiliyorum kilom da iyi kratine özellikle ve kreatine'e benzer supplementleri araştırıyorumSupplementi ihtiyacina gore kullanabilirsin fakat yeni basladiysan zaten kullanmana gerek yok.Creatine onermis arkadas,200mesh creatine alabilirsin onun haricinde gereksiz.Kilo alamiyorsan kalori say ona gore beslen.
dipnot:supplementler zararli diyen elemanlardan uzak dur
Creatine oneri :hardline olimp hiq reflex pahalilar hiliyorum daha ucuza da creatineler var fakat ne kadar guvenilir?Turkiyede supplementler denetimsiz uretildigi icin turk mali alinmamasi gerek.(1 2 markaya anca guvenilir)
Alabilirsin tabii.beslenmemin iyi olduğunu düşünüyorum kreatin gibi
naptınız hocam kreatinden bahsediyorum
Creatine harici baska temel supplement yok.3 4 yildir sporla ilgileniyorum.Gerisi ince detay işi.Protein tozuydu bcaa eaa falan.Vitamin alabilirsin.4 aydır gidiyorum ama beslenmeye etki etmicek protein falan zaten alabiliyorum kilom da iyi kratine özellikle ve kreatine'e benzer supplementleri araştırıyorum