1650S mining için OC önerisi

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
773
1650 Super ekran kartı ile RVN coin kazmak istiyorum ve sanırım OC ayarlarına ihtiyacım var. Daha önceden 1650 Super ile kazım yapanlar yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar.

Elektriği düşünce 0.8 dolar bırakıyor sanırsam. Deyip değmeyeceğinin hesabını yaptıysanız yapan arkadaşlar destek olsun.

Elektriği düşünce 0.8 dolar bırakıyor sanırsam. Deyip değmeyeceğinin hesabını yaptıysanız yapan arkadaşlar destek olsun.
Amacım denemek. Kazanma amaçlı yapmıyorum.

1650 Super ekran kartı ile RVN coin kazmak istiyorum ve sanırım OC ayarlarına ihtiyacım var. Daha önceden 1650 Super ile kazım yapanlar yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar.
Temel olarak Core Clock arttırman ve Power limiti biraz azaltman gerek RVN kazımı için. Başka bir şeye ellemene gerek yok.

Ek olarak bence ETC daha mantıklı RVN den.

Temel olarak Core Clock arttırman ve Power limiti biraz azaltman gerek RVN kazımı için. Başka bir şeye ellemene gerek yok.

Ek olarak bence ETC daha mantıklı RVN den.
ETC çok az kazandırıyor hocam.

ETC çok az kazandırıyor hocam.
RVN kazarak ETC den fazla kazanmak İçin karta neredeyse hiç UV yapmadan OC yapman gerekir. Evet daha fazla kazanırsın ama kartın ömrü açısından çok sağlıklı olmaz. İkisinin arasında devasal bir gelir farkı da yok zaten.

RVN kazarak ETC den fazla kazanmak İçin karta neredeyse hiç UV yapmadan OC yapman gerekir. Evet daha fazla kazanırsın ama kartın ömrü açısından çok sağlıklı olmaz. İkisinin arasında devasal bir gelir farkı da yok zaten.
Valla hocam en fazla 1 ay yapar bırakırım gibi geliyor. Kart zaten akşama kadar yatıyor en fazla video falan açıyorum. 1 ay kadar bir kazayım sonrasında tekrar eskisi gibi yatar zaten kart. Ki zaten 1 sene sonra sistemi kardeşime vericem. Oyun falanda oynamıyorum fazla.

Ben 1650 ile aşağıdaki ayarları kullanıyorum, çok mantıklı değil biliyorum ama ayda en azından 300 TL getirir. Pek oyun oynamıyorken değerlendirmek istedim. Sıcaklık 62 üstüne de çıkmıyor. 8.60-8.80 mh/s kazım yapıyor.
oc.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben 1650 ile aşağıdaki ayarları kullanıyorum, çok mantıklı değil biliyorum ama ayda en azından 300 TL getirir. Pek oyun oynamıyorken değerlendirmek istedim. Sıcaklık 62 üstüne de çıkmıyor. 8.60-8.80 mh/s kazım yapıyor.
oc.png
2miners havuzunda GMINER ile kazım yapıyorum;
1638697396242.png

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2miners havuzunda GMINER ile kazım yapıyorum;
Alıntıyı görüntüle
Ben ortalama 12.7 hashrate ile kazıyorum. Hiç yoktan ayda 450 tl bırakır ki benim için fena para değil çğrenci adamım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,487
Üyeler
197,202
Son üye
probabaemmi
Geri