Öncelikle Binance hesabı oluşturmanız gerekiyor. Oluşturduktan sonra sağ üstte Cüzdan kısmından Spot Cüzdanı'na tıklayın.Bana biraz nasıl yapacağım hakkında yardımcı olur musunuz ?
İkinciye basarsanız direkt indirecektirHangisine basıcam hocam.
Alıntıyı görüntüle
Aşağı doğru inip ekran kartı bölümünün ss'ini atabilir misiniz?Açtım hocam şu an yazılımı ne yapmam gerekiyor ?
Aşağı doğru inip ekran kartı bölümünün ss'ini atabilir misiniz?
Şu şekilde gözükecektir.
Alıntıyı görüntüle
Sıcaklık sensörü yok belli ki kartınızda, 1800RPM 60 derece biraz fazla gibi.
@RevDeisDouArkadaşlar elimde 1660S var bu işlerede ufak merakım var ama bilgim yok. Sizce yapılır mı zararlımı çıkarım karlı mı ?
Sıfırdan sistem kurucam yardımcı olurmusun usta bilgim pek yok sagdan soldan araştırdığım kadarAlıntıyı görüntüle
Yapılır, ben 23 Mart'tan beri kazıyorum 7/24. İki gün düzgün kazamadım, kazdığım miktar üstte.
65 dereceyi kesinlikle geçmesin kasanın yan kapakları açık ve kasa havadar biyerde olsun ayrıca fan hızını daha da yükseltebilirsiniz burada kilit nokta kartın ısınmaması 60 derecenin üzerine çıkarttırmayın kartıFan hızını 65 e çıkardım şuan 61 derece yavaş yavaş 1 derece artıyor gibi geliyor.
Yapılır ama yorduguna değmez bence kartıArkadaşlar elimde 1660S var bu işlerede ufak merakım var ama bilgim yok. Sizce yapılır mı zararlımı çıkarım karlı mı ?
60 sabit 1600 RPM de.65 dereceyi kesinlikle geçmesin kasanın yan kapakları açık ve kasa havadar biyerde olsun ayrıca fan hızını daha da yükseltebilirsiniz burada kilit nokta kartın ısınmaması 60 derecenin üzerine çıkarttırmayın kartı
Birde ethermine daki kazdığım ETH kaç olduğu zaman cüzdana gidiyor ?65 dereceyi kesinlikle geçmesin kasanın yan kapakları açık ve kasa havadar biyerde olsun ayrıca fan hızını daha da yükseltebilirsiniz burada kilit nokta kartın ısınmaması 60 derecenin üzerine çıkarttırmayın kartı
güzel sıcaklık 60 derecede tutmaya çalışın60 sabit 1600 RPM de.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde ethermine daki kazdığım ETH kaç olduğu zaman cüzdana gidiyor ?