16mb internet 530 tl :d

effes1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
310
Annem dün türk telekomdan tahaut yeniledi. 530tlye 16mb alıyoruz. Anlatmaya çalısıyorum Paraya deymez diyorum. Sanane filan diyolar. Nasıl anlatabilirim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16 download 3 upload

Annem dün türk telekomdan tahaut yeniledi. 530tlye 16mb alıyoruz. Anlatmaya çalısıyorum Paraya deymez diyorum. Sanane filan diyolar. Nasıl anlatabilirim ?

16 download 3 upload
Speedteste 14 filan çıkıyor

16 download 3 upload
100mbps ye 330tl ödüyorum. Kasımdan sonra 660tl ödeyeceğim. Benim böyle hizmet aldığımı bu şekilde anlat. Çok daha uyguna kullananlar var.

100mbps ye 330tl ödüyorum. Kasımdan sonra 660tl ödeyeceğim. Benim böyle hizmet aldığımı bu şekilde anlat. Çok daha uyguna kullananlar var.
Hocam diyorum. Millet sukadara sukadar öduyor filan. Yok anlamıyolar. parayı biz oduyoz filan diyolar

biz senin aileni biz tanımadığımız için bişe yapamayızki ben kendi anamı tam tanımıyom en iyisi konuşup ikna et birazcık darla rahatsız et

biz senin aileni biz tanımadığımız için bişe yapamayızki ben kendi anamı tam tanımıyom en iyisi konuşup ikna et birazcık darla rahatsız et
hocam oyle yaparsam sonu benim için kötu olabilir. Babamada soyledim. Çıldırdı iyice. interneti filan kökten kapatıcaktı. Sonu iyi olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,473
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri