DrequanN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 206
ben iphone tavsiye ederim ama ne amaçla kullanıcaksın onu bilemem ne işler yapacaksın vsYd almayı düşünüyorum. Sizce hangisi.
ben iphone tavsiye ederim ama ne amaçla kullanıcaksın onu bilemem ne işler yapacaksın vsYd almayı düşünüyorum. Sizce hangisi.
Normal gündelikben iphone tavsiye ederim ama ne amaçla kullanıcaksın onu bilemem ne işler yapacaksın vs
Neden almayımYD alma derim nacizane tavsiyem ben almıştım ordan pişmanım. ikisi arasında da s25 ultra. 17 pro da kullandım şuan s25 ultradayım öyle diyim
Bence alüminyum kasa daha iyi, sebebi hafif olması. Çelik ve titanyum aşırı ağır telefonu tuğla gibi yapıyor.17 pro max alınmaz kasa malzemesinden ötürü. Bir Iphone ci olarak aliminyum telefona , boya atması sorunu olan bir seriye para vermem. Ki vermedim ve almadım. Çelik- Titanyum kasa gelene kadar da almayı planlamıyorum. Samsung o yüzden. Yoksa Iphone derdim
YD bence de alma onunla uğraşmak sıkıntı.Normal gündelik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden almayım
Yarı fiyatına alıcam nerdeyse ve 8 ay kullanabiliyorum arama yönlendirme vs yaparsan fullBence alüminyum kasa daha iyi, sebebi hafif olması. Çelik ve titanyum aşırı ağır telefonu tuğla gibi yapıyor.
Ama 17 PM için konuşursak bir telefonu hem alüminyum hem tuğla gibi ağır yapacak kadar berbat bir argeyi nasıl yapabilmişler aklım almıyor…
YD bence de alma onunla uğraşmak sıkıntı.
4 aya düşürseler çok ironik olur xdYarı fiyatına alıcam nerdeyse ve 8 ay kullanabiliyorum arama yönlendirme vs yaparsan full
yd eziyet. nerenin malı belli olmuyo sorun yaşlayabiliyosun ve garantin yok kayıt bu modellerde yok. 17 pro serisi de kasa olarak yıpranmaya zarar görmöeye aşırı yatkın. ve apple cihazlarını bariz bir şekilde eskimeye odaklı üreityo bu beni aşırı rahatsız ediyo. şarja korka korka taktığın bi cihaz geriyo rahat kullanamıyosun. samsung öyle değil pil dayanaklılığı olarak avrupa birliğine göre tam 2 kat daha dayanıklı. sıkmıyo o kadar rahat kullanıyosun. ki ben s24 ultra s25 ultra kullandım ikisini de kılıf ve cam koruma olmadan kullandım şuan da aynı şekilde kullanıyorum s25 ultrayı. kayalığa düşürdüm çizik yok cihazda. iphone prenses olduNormal gündelik
Neden almayım
17 pro max tartışmasız burda nesil farkı var aradaYd almayı düşünüyorum. Sizce hangisi.
Bir kaç haftaya gelir muhtemelen sonuçta Suriye de de satış başlıyor. Türkiye ye geldim ettim herhalde bir haftaya gelir.mağazalara çıktığı an yd hali gelir mi?
26uS26u mu iphone mu
kasımdan beri bekliyorum 25u almaktan vazgeçtim
26u nun kamerası daha net , iphone un kamerası daha doğru renklerde çekiyorkasımdan beri bekliyorum 25u almaktan vazgeçtim
17 pro maxa göre
işlemci daha güçlü
pil daha belli değil ama uzun vadede iphone pili hızlı eskiyor samsung 2000 döngü pil koyuyor ilerde pil masrafı yaz iphone tarafına
ekranları kıyaslamaya gerek yok
yazılım kişiden kişiye değişebilir samsung daha özelleştirilebilir
kamera benim için 26u daha iyi ama bu da kişiden kişiye değişebilir