Mustifa
80+ Bronze
Bende de aynı *_* yaşda aynıNe yapmam lazım?
Galiba bu yaşlarda normal bişey
Bende de aynı *_* yaşda aynıNe yapmam lazım?
güzel kardeşim varikoselimden yola çıkarak söylüyorum ürolojiye gitmen gerek ailen lazım mı değil mi oraları bilmiyorum ürolojiye gideceksin o sana bi kutu vericek tuvalete gidip işiyorsunda idrar testi veriyorsun ya aynı o şekil gidip verdiği kutunun içine doğru mast yapıp spermlerini boşaltmalısınArkadaslar yasim 17 ve 2 yıldır kafamı kurcaliyor kısır olmasam bile gidip test yaptirip kafami rahatlatmak istiyorum tek basima gidip yaptirabilir miyim testi
O yaşta normalBu mesaj beni korkuttu 13 yaşımdayım tam beyaz değil sarımsı akıyor. *_*
Sen şaka mısın ya QweqwHocam mastürbasyon yapin?
Aynen öyle reisTamam reis bilmemize gerek yoktu bunu ona mı takıldın yani
Niye kulaklık reis?güzel kardeşim varikoselimden yola çıkarak söylüyorum ürolojiye gitmen gerek ailen lazım mı değil mi oraları bilmiyorum ürolojiye gideceksin o sana bi kutu vericek tuvalete gidip işiyorsunda idrar testi veriyorsun ya aynı o şekil gidip verdiği kutunun içine doğru mast yapıp spermlerini boşaltmalısın
tavsiye olarak yanında kulaklık ve interneti olan telefon götürmeni tavsiye ederim
kendini unut kulaklığı unutma
Cici bi cocugum olmasgısr ol nlmiş ki?
Erkekligi onunla belirleyenler başkasının erkekliğini değil kendi erkekliğini sorgulasın.Aga erkek değil misin? 28+1?
Cidden böyle ciddi bir konuya o kadar saçma sapan mesajlar geldi ki... Komik sanıyorlar kendilerini ama değiller. Hem de hiç.Erkekligi onunla belirleyenler başkasının erkekliğini değil kendi erkekliğini sorgulasın.
bunla kısırlık anlaşılmazki.Hocam mastürbasyon yapin?
Tamam vazgeçtim fikrimden 5 bildirimin 1 tanesi linç
28+1 ne demek?Erkekligi onunla belirleyenler başkasının erkekliğini değil kendi erkekliğini sorgulasın.