Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Daha sonra +1 de dedi, aklı sıra 31'i şifreliyor28+1 ne demek?
Daha sonra +1 de dedi, aklı sıra 31'i şifreliyor28+1 ne demek?
ayıptır söylemesi ben sperm testi verirken yan tarafta büyük abdestini yapan abiler girip çıkıyordu haliyle o sesler arasında odaklanmak biraz zor oluyorduAynen öyle reis
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye kulaklık reis?
WOAHgüzel kardeşim varikoselimden yola çıkarak söylüyorum ürolojiye gitmen gerek ailen lazım mı değil mi oraları bilmiyorum ürolojiye gideceksin o sana bi kutu vericek tuvalete gidip işiyorsunda idrar testi veriyorsun ya aynı o şekil gidip verdiği kutunun içine doğru mast yapıp spermlerini boşaltmalısın
tavsiye olarak yanında kulaklık ve interneti olan telefon götürmeni tavsiye ederim
kendini unut kulaklığı unutma
bu arada sperm testi vermeden önce en az 3 en fazla 5 gün boşalmamış olman gerekiyor en azından doktor benden bu şekilde istedi 4. gün git orda yap.
Eli ç*k*nde ergenler işte.Cidden böyle ciddi bir konuya o kadar saçma sapan mesajlar geldi ki... Komik sanıyorlar kendilerini ama değiller. Hem de hiç.
Hocam bu mesajdan dolayı uyarı yiyebilirsiniz, bence düzenleyin mesajı.Eli çükünde ergenler işte.
Hocam böyle bir şey yoktur umarım şırınga nedir insafsız mı bunlar kellemi kestirtirir gene de bu tedavi yöntemini uygulanmazgidersin sample (örnek verirsin veya veremessen şırınga ile direk testisten alırlar örneği (ki bu çok acıtabilir.)
18 yaşından küçük oldugun için hastanede sorun çıkabilirArkadaslar yasim 17 ve 2 yıldır kafamı kurcaliyor kısır olmasam bile gidip test yaptirip kafami rahatlatmak istiyorum tek basima gidip yaptirabilir miyim testi
Mavi mi?beyaz akmıyor diye biliyorum
18 yaş altı spermiogram alınıyormu emin değilim. Alınıyor ise aileniz ile gidip kontrol ettirin utanılacak bir şey yok.Arkadaslar yasim 17 ve 2 yıldır kafamı kurcaliyor kısır olmasam bile gidip test yaptirip kafami rahatlatmak istiyorum tek basima gidip yaptirabilir miyim testi