Sessiz ve biraz kaliteli istiyorsanız bütçeniz artması lazım. Kaliteli bir manyetik klavyeyi, basım oranını da azaltıp dokunarak yazabileceğinizden daha sessiz hale getirebilirsiniz. Gerçi ses switchden çok kasanın kalitesinde bitiyor. Switch sessiz olsa da kasalar plastik ve iç kısmı kötü olunca, vuruş darbesinden dolayı plastikten ses çıkıyor.
Bu bütçeye ise şu ürünü öneririm. Sarı switch kırmızı gibi benzer linear switchlere göre daha sessiz.
AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce), oyuncu klavyesi en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!
www.gamegaraj.com
AIGO A87 Brown Sugar Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce), oyuncu klavyesi en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!
www.gamegaraj.com
Ben Aiga A100 kullanmıştım, %100 olanı çok sıkışık. Ama kullandığım red switchlere göre sarı switch daha sessizdi. Mavi olanı alırsanız şu tarz bir bilek desteği de alabilirsiniz. Bu ürünün boyutu farklı olanını kullanıyorum, öneririm. Biraz bütçenizi aşıyor ama ileride farklı klavyeler vb. kullanırsınız.
Glorious GWR-87 PC Gaming Race Ergonomik Medium TKL%87 Oyun Klavyesi Bilek Desteği 360 x 102 x 25.4mm : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
www.amazon.com.tr