2100TL' yi Gecmiyecek Bi Klavye Önerisi Sessiz Olursa Harika Olur

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
2100
mümkünse 2100 ü geçmeyecek klavye önerir misiniz? sessiz olursa harika olur pek anlamadığım için konu açtım.
valorant cs vs. oynuyorum

Son düzenleme:
mümkünse 1800 ü geçmeyecek klavye önerir misiniz? sessiz olursa harika olur pek anlamadığım için konu açtım.
valorant cs vs. oynuyorum
400tl fazla ama iyi klavye

Yüzde kaçlık klavye olsun
%65 %75 fln olsa iyi olur
Post automatically merged:

400tl fazla ama iyi klavye
sessiz istiyordum bu green switchler biraz fazla çıkartıyo ses

Sessiz ve biraz kaliteli istiyorsanız bütçeniz artması lazım. Kaliteli bir manyetik klavyeyi, basım oranını da azaltıp dokunarak yazabileceğinizden daha sessiz hale getirebilirsiniz. Gerçi ses switchden çok kasanın kalitesinde bitiyor. Switch sessiz olsa da kasalar plastik ve iç kısmı kötü olunca, vuruş darbesinden dolayı plastikten ses çıkıyor.

Bu bütçeye ise şu ürünü öneririm. Sarı switch kırmızı gibi benzer linear switchlere göre daha sessiz.

Ben Aiga A100 kullanmıştım, %100 olanı çok sıkışık. Ama kullandığım red switchlere göre sarı switch daha sessizdi. Mavi olanı alırsanız şu tarz bir bilek desteği de alabilirsiniz. Bu ürünün boyutu farklı olanını kullanıyorum, öneririm. Biraz bütçenizi aşıyor ama ileride farklı klavyeler vb. kullanırsınız.

Sessiz ve biraz kaliteli istiyorsanız bütçeniz artması lazım. Kaliteli bir manyetik klavyeyi, basım oranını da azaltıp dokunarak yazabileceğinizden daha sessiz hale getirebilirsiniz. Gerçi ses switchden çok kasanın kalitesinde bitiyor. Switch sessiz olsa da kasalar plastik ve iç kısmı kötü olunca, vuruş darbesinden dolayı plastikten ses çıkıyor.

Bu bütçeye ise şu ürünü öneririm. Sarı switch kırmızı gibi benzer linear switchlere göre daha sessiz.

Ben Aiga A100 kullanmıştım, %100 olanı çok sıkışık. Ama kullandığım red switchlere göre sarı switch daha sessizdi. Mavi olanı alırsanız şu tarz bir bilek desteği de alabilirsiniz. Bu ürünün boyutu farklı olanını kullanıyorum, öneririm. Biraz bütçenizi aşıyor ama ileride farklı klavyeler vb. kullanırsınız.
kaça çıkmam gerekiyor bütçe olarak

son önerilerinizi alabilirimiyim nedeniyle birlikte bütçeyi elimden geldiğince yükselttim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,107
Üyeler
190,860
Son üye
Alper389
Geri