Neler Yeni

180Hz, 1ms, Pivot, 24" Monitör 4000TL (Monster Aryond A24 V2)

4stro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yusuf Küçük
dostlar hangisini tercih etmeliyim şimdi

O monitörde 10 bitin hiçbir işlevi yok aslında ama...
valla hocam şunu al de alalım :ROFLMAO: ben lg, msi, monster arasında kaldım monster alma dediniz bu sefer de lg mi msi mı karar veremedim benim için yükseklik ayarı önemli görüntü kalitesi analmında msi fark atar demezseniz onu tercih etmeyi düşünüyorum ama bir çok yerde de msi önermişler bu fiyat skalasında

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ali Tarık
Bende Asus Tuf Gaming vg249q1r modeli var. Nasıl sizce iş görür mü

baranngk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
baran gök
valla hocam şunu al de alalım :ROFLMAO: ben lg, msi, monster arasında kaldım monster alma dediniz bu sefer de lg mi msi mı karar veremedim benim için yükseklik ayarı önemli görüntü kalitesi analmında msi fark atar demezseniz onu tercih etmeyi düşünüyorum ama bir çok yerde de msi önermişler bu fiyat skalasında
bende ikisi arasındayım bekliyom

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ben 27M2N3200A önerdim. Bu S modeli. Aradaki fark hakkında bilgim yok incelemesi yok.

A olanın da incelemesi yok aslında. Bu fiyat bandındaki (Tepe model IPS 1080P 180Hz) tüm modellere bir şeyler oldu. Ya fiyatı uçtu ya kronik sorunlı çıktı ya stok kalmadı... Bu modeli de eski modellerden ve özellik kağıdından yola çıkarak tahminle öneriyorum. Şu an net bir önerim yok maalesef.
bende ikisi arasındayım bekliyom
dostlar hangisini tercih etmeliyim şimdi
256F daha iyi duruyor ama detaylı bir incelemesi yok. Net bilemiyorum. Dolayısıyla 24GS60F-B ya da 65F-B öneriyorum her şeyi net biliniyor (İkisi aynı. Biri düz ayak, öbürü ergonomi ayarlı.). Bu monitörün fiyatına göre tek eksisi kontrastı 800-850 civarında olması. Önceden 5000-5500 bandında önerdiklerimizin kontrastı 1450:1'i bile görebiliyordu. Elbette bu da böyle olsaydı fiyatı daha yüksek olurdu ama en azından 1000:1 görmek isterdim. Onun dışında 3500TL fiyatını düşünürsek çok iyi monitör. Tüm özelliklerinden tek tek bahsedemeyeceğim ama merak edeniniz varsa düzgün, gerçek incelemeleri bırakayım:

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
SEYFULLAH KIR
bu paraya ihtiyacı olan için bence alınır

eminozcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emin Özcan
Bunun 27 inç olanını aldım QHD memnunum monitörden görüntü falan harika ghosthing yok. ölü piksel çıkmadı çıksa da iade alıyorlar zaten.

kwenx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Doğu
Monsterı sipariş ettim unutmazsam yazarım.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

4stro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yusuf Küçük
Ben 27M2N3200A önerdim. Bu S modeli. Aradaki fark hakkında bilgim yok incelemesi yok.

A olanın da incelemesi yok aslında. Bu fiyat bandındaki (Tepe model IPS 1080P 180Hz) tüm modellere bir şeyler oldu. Ya fiyatı uçtu ya kronik sorunlı çıktı ya stok kalmadı... Bu modeli de eski modellerden ve özellik kağıdından yola çıkarak tahminle öneriyorum. Şu an net bir önerim yok maalesef.

256F daha iyi duruyor ama detaylı bir incelemesi yok. Net bilemiyorum. Dolayısıyla 24GS60F-B ya da 65F-B öneriyorum her şeyi net biliniyor (İkisi aynı. Biri düz ayak, öbürü ergonomi ayarlı.). Bu monitörün fiyatına göre tek eksisi kontrastı 800-850 civarında olması. Önceden 5000-5500 bandında önerdiklerimizin kontrastı 1450:1'i bile görebiliyordu. Elbette bu da böyle olsaydı fiyatı daha yüksek olurdu ama en azından 1000:1 görmek isterdim. Onun dışında 3500TL fiyatını düşünürsek çok iyi monitör. Tüm özelliklerinden tek tek bahsedemeyeceğim ama merak edeniniz varsa düzgün, gerçek incelemeleri bırakayım:
24GS60F-B aldım 3759₺'ye umarım memnun kalırım. teşekkür ederim yardımınız için

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
kral arkadaşım için bakıyoruz da bütçe max 5k önereceğin monitör var mı lütfen seni bu forumdan tanıyorum ilgili iyi bir adamsın
Estağfurullah.

Philips 24M2N3200A ya da 27M2N3200A önerebilirim ama şu anlik net bu daha iyidir dediğim bir model yok. İyi modellerin hepsi alinamaz durumda şu an. Ya kronik arıza verdi ya fiyatı uçtu ya stok yok vs.

LEVONS1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Serhat Parmak

Hocamın önerisi olan 24GS65F-B yi arkadaşımla birlikte 2 hafta önce 4000 tl den aldık ikimizde aşırı memnunuz , pivot gayet yeterli yüksekliğe ulaşıyor , ikimizde de ölü pixel çıkmadı , LG şaşırtmaz kalitelidir , şiddetle tavsiye edebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,544
Üyeler
162,019
Son üye
Cann63
Top Bottom