4stro
80+

- Reaksiyon skoru
 - 29

- Konu Sahibi Konu Sahibi

dostlar hangisini tercih etmeliyim şimdi
valla hocam şunu al de alalımO monitörde 10 bitin hiçbir işlevi yok aslında ama...

dostlar hangisini tercih etmeliyim şimdi
valla hocam şunu al de alalımO monitörde 10 bitin hiçbir işlevi yok aslında ama...
bende ikisi arasındayım bekliyomvalla hocam şunu al de alalımben lg, msi, monster arasında kaldım monster alma dediniz bu sefer de lg mi msi mı karar veremedim benim için yükseklik ayarı önemli görüntü kalitesi analmında msi fark atar demezseniz onu tercih etmeyi düşünüyorum ama bir çok yerde de msi önermişler bu fiyat skalasında
Ben 27M2N3200A önerdim. Bu S modeli. Aradaki fark hakkında bilgim yok incelemesi yok.![]()
Bunu çekeyim mi üstadım, geçen de önermiştiniz, fiyat iyi gibi.
valla hocam şunu al de alalımben lg, msi, monster arasında kaldım monster alma dediniz bu sefer de lg mi msi mı karar veremedim benim için yükseklik ayarı önemli görüntü kalitesi analmında msi fark atar demezseniz onu tercih etmeyi düşünüyorum ama bir çok yerde de msi önermişler bu fiyat skalasında
bende ikisi arasındayım bekliyom
256F daha iyi duruyor ama detaylı bir incelemesi yok. Net bilemiyorum. Dolayısıyla 24GS60F-B ya da 65F-B öneriyorum her şeyi net biliniyor (İkisi aynı. Biri düz ayak, öbürü ergonomi ayarlı.). Bu monitörün fiyatına göre tek eksisi kontrastı 800-850 civarında olması. Önceden 5000-5500 bandında önerdiklerimizin kontrastı 1450:1'i bile görebiliyordu. Elbette bu da böyle olsaydı fiyatı daha yüksek olurdu ama en azından 1000:1 görmek isterdim. Onun dışında 3500TL fiyatını düşünürsek çok iyi monitör. Tüm özelliklerinden tek tek bahsedemeyeceğim ama merak edeniniz varsa düzgün, gerçek incelemeleri bırakayım:dostlar hangisini tercih etmeliyim şimdi

forum.donanimarsivi.com
				Bu iyi değil.🔥İndirim - 3799TL ViewSonic VX2428J 24” 180Hz 0.5ms FreeSync IPS FHD FULL PİVOT MONİTÖR
sepette %5 indirimle 3799tl oluyor. https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2428j-24-180hz-0-5ms-hdmi-dp-hdr10-freesync-premium-fast-ips-fhd-yukseklik-ayarlanabilir-gaming-monitor-p-HBCV00004CKBQG?magaza=Hepsiburadaforum.donanimarsivi.com
24GS60F-B aldım 3759₺'ye umarım memnun kalırım. teşekkür ederim yardımınız içinBen 27M2N3200A önerdim. Bu S modeli. Aradaki fark hakkında bilgim yok incelemesi yok.
A olanın da incelemesi yok aslında. Bu fiyat bandındaki (Tepe model IPS 1080P 180Hz) tüm modellere bir şeyler oldu. Ya fiyatı uçtu ya kronik sorunlı çıktı ya stok kalmadı... Bu modeli de eski modellerden ve özellik kağıdından yola çıkarak tahminle öneriyorum. Şu an net bir önerim yok maalesef.
256F daha iyi duruyor ama detaylı bir incelemesi yok. Net bilemiyorum. Dolayısıyla 24GS60F-B ya da 65F-B öneriyorum her şeyi net biliniyor (İkisi aynı. Biri düz ayak, öbürü ergonomi ayarlı.). Bu monitörün fiyatına göre tek eksisi kontrastı 800-850 civarında olması. Önceden 5000-5500 bandında önerdiklerimizin kontrastı 1450:1'i bile görebiliyordu. Elbette bu da böyle olsaydı fiyatı daha yüksek olurdu ama en azından 1000:1 görmek isterdim. Onun dışında 3500TL fiyatını düşünürsek çok iyi monitör. Tüm özelliklerinden tek tek bahsedemeyeceğim ama merak edeniniz varsa düzgün, gerçek incelemeleri bırakayım:
kral arkadaşım için bakıyoruz da bütçe max 5k önereceğin monitör var mı lütfen seni bu forumdan tanıyorum ilgili iyi bir adamsınBu iyi değil.
Estağfurullah.kral arkadaşım için bakıyoruz da bütçe max 5k önereceğin monitör var mı lütfen seni bu forumdan tanıyorum ilgili iyi bir adamsın
Hocamın önerisi olan 24GS65F-B yi arkadaşımla birlikte 2 hafta önce 4000 tl den aldık ikimizde aşırı memnunuz , pivot gayet yeterli yüksekliğe ulaşıyor , ikimizde de ölü pixel çıkmadı , LG şaşırtmaz kalitelidir , şiddetle tavsiye edebilirimBen 27M2N3200A önerdim. Bu S modeli. Aradaki fark hakkında bilgim yok incelemesi yok.
A olanın da incelemesi yok aslında. Bu fiyat bandındaki (Tepe model IPS 1080P 180Hz) tüm modellere bir şeyler oldu. Ya fiyatı uçtu ya kronik sorunlı çıktı ya stok kalmadı... Bu modeli de eski modellerden ve özellik kağıdından yola çıkarak tahminle öneriyorum. Şu an net bir önerim yok maalesef.
256F daha iyi duruyor ama detaylı bir incelemesi yok. Net bilemiyorum. Dolayısıyla 24GS60F-B ya da 65F-B öneriyorum her şeyi net biliniyor (İkisi aynı. Biri düz ayak, öbürü ergonomi ayarlı.). Bu monitörün fiyatına göre tek eksisi kontrastı 800-850 civarında olması. Önceden 5000-5500 bandında önerdiklerimizin kontrastı 1450:1'i bile görebiliyordu. Elbette bu da böyle olsaydı fiyatı daha yüksek olurdu ama en azından 1000:1 görmek isterdim. Onun dışında 3500TL fiyatını düşünürsek çok iyi monitör. Tüm özelliklerinden tek tek bahsedemeyeceğim ama merak edeniniz varsa düzgün, gerçek incelemeleri bırakayım: