Muhammedburak53
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 260
- Bütçe
- 18000
arkadaşlar bu bütçede hangi sistemleri önerirsiniz
hocam bütçeyi 20k yapsam rtx 4060 sistem varmıdır2. El çok rahat üst seviye kasa toplarsın ama sıfır istiyosan anca orta üst segment alırsın
https://www.gencergaming.com/gen-xiv-ddr4
Bu sistemin aynısını 2. el 13-15k arasina rahat getirirsin
bu var hocamhocam bütçeyi 20k yapsam rtx 4060 sistem varmıdır
hocam ikinci el almayacağım evet ama 20k ya rtx 4060 var onlar nasıldırHocam İkinci Elde rx6800xt vs alabilirsiniz. Sıfır diyorsanız arkadaşın attıgı sistem gayet güzel
https://pckolik.com/urun/xena-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060/
birde bu mevcut dlss sayesinde performans bir 2 tık daha iyi olur ancak 8 gb olması bir sorun 6700xt 12yken.
hocam taksit ile alacağımda 9 aya kadar da olsa peşin fiyatı olan varmıdır yada 6 aya kadarHocam İkinci Elde rx6800xt vs alabilirsiniz. Sıfır diyorsanız arkadaşın attıgı sistem gayet güzel
https://pckolik.com/urun/xena-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060/
birde bu mevcut dlss sayesinde performans bir 2 tık daha iyi olur ancak 8 gb olması bir sorun 6700xt 12yken.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu var hocam
Hocam DLSS Sayesinde Güzel Fpsler Verebiliyor RTX 4060 Ancak 8 GB Olması Bir eksisi RX6700XT 12 GB Ve DLSS VE FSR Kapalı Oldugunda RX6700XT Önde bazı oyunlarda Ben Olsam rx6700xt alırdım ANCAK Testlerine Bakıp Siz Karar Verinhocam ikinci el almayacağım evet ama 20k ya rtx 4060 var onlar nasıldır
o yüzden sıkıntı oluyor hocam ama yayında açmak istiyorum o yüzden nvidia yöneliyorumHocam DLSS Sayesinde Güzel Fpsler Verebiliyor RTX 4060 Ancak 8 GB Olması Bir eksisi RX6700XT 12 GB Ve DLSS VE FSR Kapalı Oldugunda RX6700XT Önde bazı oyunlarda
hocam 4060 güçlü bir kart ancak 8gb olması büyük eksi dediğim gibi ama siz bilirsinizo yüzden sıkıntı oluyor hocam ama yayında açmak istiyorum o yüzden nvidia yöneliyorum
hocam yayın için nvidia öneriliyor çoğunlukla o yüzden dedim vram düşüklüğü benide üzdühocam 4060 güçlü bir kart ancak 8gb olması büyük eksi dediğim gibi ama siz bilirsiniz
amd de ne önerirsiniz hocamhocam 4060 güçlü bir kart ancak 8gb olması büyük eksi dediğim gibi ama siz bilirsiniz
Peşin fiyatına taksit bulabilmen zor. Kampanya ya da indirim kovalaman gerek onun için.hocam ikinci el almayacağım evet ama 20k ya rtx 4060 var onlar nasıldır
hocam taksit ile alacağımda 9 aya kadar da olsa peşin fiyatı olan varmıdır yada 6 aya kadar
Bendede durum aynı hocam 4060 ve 6700xt arasinda kaldim en sonumda almıyorum diyip bırakacağım heraldehocam yayın için nvidia öneriliyor çoğunlukla o yüzden dedim vram düşüklüğü benide üzdü
amd de ne önerirsiniz hocam
biraz öyle olucak hocamPeşin fiyatına taksit bulabilmen zor. Kampanya ya da indirim kovalaman gerek onun için.
hocam ben bütçe hazır olsa bunu düşünüyorumBendede durum aynı hocam 4060 ve 6700xt arasinda kaldim en sonumda almıyorum diyip bırakacağım heralde
amd tarafında daha bakmadım hocambiraz öyle olucak hocam
hocam ben bütçe hazır olsa bunu düşünüyorum
![]()
BLADE-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-4060 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
İşlemci o sisteme biraz düşük kalır. En kötü ryzen 5 5600 tercih etbiraz öyle olucak hocam
hocam ben bütçe hazır olsa bunu düşünüyorum
![]()
BLADE-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-4060 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
amd tarafında daha bakmadım hocam