Çözüldü✓ 18k bütçe sistem önerisi

Muhammedburak53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
260
Bütçe
18000
arkadaşlar bu bütçede hangi sistemleri önerirsiniz

Hocam İkinci Elde rx6800xt vs alabilirsiniz. Sıfır diyorsanız arkadaşın attıgı sistem gayet güzel
https://pckolik.com/urun/xena-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060/
birde bu mevcut dlss sayesinde performans bir 2 tık daha iyi olur ancak 8 gb olması bir sorun 6700xt 12yken.
hocam ikinci el almayacağım evet ama 20k ya rtx 4060 var onlar nasıldır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam İkinci Elde rx6800xt vs alabilirsiniz. Sıfır diyorsanız arkadaşın attıgı sistem gayet güzel
https://pckolik.com/urun/xena-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060/
birde bu mevcut dlss sayesinde performans bir 2 tık daha iyi olur ancak 8 gb olması bir sorun 6700xt 12yken.

bu var hocam
hocam taksit ile alacağımda 9 aya kadar da olsa peşin fiyatı olan varmıdır yada 6 aya kadar

Hocam DLSS Sayesinde Güzel Fpsler Verebiliyor RTX 4060 Ancak 8 GB Olması Bir eksisi RX6700XT 12 GB Ve DLSS VE FSR Kapalı Oldugunda RX6700XT Önde bazı oyunlarda Ben Olsam rx6700xt alırdım ANCAK Testlerine Bakıp Siz Karar Verin

Hocam DLSS Sayesinde Güzel Fpsler Verebiliyor RTX 4060 Ancak 8 GB Olması Bir eksisi RX6700XT 12 GB Ve DLSS VE FSR Kapalı Oldugunda RX6700XT Önde bazı oyunlarda
o yüzden sıkıntı oluyor hocam ama yayında açmak istiyorum o yüzden nvidia yöneliyorum

hocam 4060 güçlü bir kart ancak 8gb olması büyük eksi dediğim gibi ama siz bilirsiniz
hocam yayın için nvidia öneriliyor çoğunlukla o yüzden dedim vram düşüklüğü benide üzdü

hocam 4060 güçlü bir kart ancak 8gb olması büyük eksi dediğim gibi ama siz bilirsiniz
amd de ne önerirsiniz hocam

hocam taksit ile alacağımda 9 aya kadar da olsa peşin fiyatı olan varmıdır yada 6 aya kadar
Peşin fiyatına taksit bulabilmen zor. Kampanya ya da indirim kovalaman gerek onun için.

hocam yayın için nvidia öneriliyor çoğunlukla o yüzden dedim vram düşüklüğü benide üzdü

amd de ne önerirsiniz hocam
Bendede durum aynı hocam 4060 ve 6700xt arasinda kaldim en sonumda almıyorum diyip bırakacağım heralde

Peşin fiyatına taksit bulabilmen zor. Kampanya ya da indirim kovalaman gerek onun için.
biraz öyle olucak hocam

Bendede durum aynı hocam 4060 ve 6700xt arasinda kaldim en sonumda almıyorum diyip bırakacağım heralde
hocam ben bütçe hazır olsa bunu düşünüyorum

biraz öyle olucak hocam

amd tarafında daha bakmadım hocam

biraz öyle olucak hocam

amd tarafında daha bakmadım hocam
İşlemci o sisteme biraz düşük kalır. En kötü ryzen 5 5600 tercih et