Çözüldü✓ 18k bütçe sistem önerisi

Bendede durum aynı hocam 4060 ve 6700xt arasinda kaldim en sonumda almıyorum diyip bırakacağım heralde
Hocam eğerki yayın vs. Yapmiyacaksanız 6700xt çok daha mantıklı kalıyor dlss 3 vs. Bunları boşverin bence bide fsr 3 daha çıkmadı ve 6000 serisinede gelicek zaten performansları güzel amd tarafının fsr 3 ile daha güzel olur ve 4060 saf performans ile 3060tidan daha düşük 6700xt ise 3070 arası bir kart yani benim tavsiyem 6700xt olurdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biraz öyle olucak hocam

hocam ben bütçe hazır olsa bunu düşünüyorum

amd tarafında daha bakmadım hocam
Hocam bu sistemi almak mantıksız 5600 ile yapsanız 22kya yakın oluyor 22kya 4060ti var

Hocam eğerki yayın vs. Yapmiyacaksanız 6700xt çok daha mantıklı kalıyor dlss 3 vs. Bunları boşverin bence bide fsr 3 daha çıkmadı ve 6000 serisinede gelicek zaten performansları güzel amd tarafının fsr 3 ile daha güzel olur ve 4060 saf performans ile 3060tidan daha düşük 6700xt ise 3070 arası bir kart yani benim tavsiyem 6700xt olurdu
hocam yayın açmakta kararlıyım o yüzden güçlü sistem istiyorum rtx 4060 20k bütçeye gelirse çok iyi olur ama eğer bütçeyi iyi tamamlarsam bide bu fiyatlarda sistem kovalayacağım öyle alabilirim

21.720₺ oluyor malesef. Ayağı yorgana göre uzatmak lazım ya da imkanın varsa 2. el topla. Daha ucuza daha iyi sistem dizersin.
hocam ilk defa kaliteli sistem topuyorum o yüzden sıfır alacağım :)

hocam yayın açmakta kararlıyım o yüzden güçlü sistem istiyorum rtx 4060 20k bütçeye gelirse çok iyi olur ama eğer bütçeyi iyi tamamlarsam bide bu fiyatlarda sistem kovalayacağım öyle alabilirim

hocam ilk defa kaliteli sistem topuyorum o yüzden sıfır alacağım :)
Hocam siz 4060 alın yayın için daha mantıklı olur ama o attığınız sistem saçma kalır arkadaşın attığı pckolik 4060 sistem çok daha mantıklı hem 19k

Hocam siz 4060 alın yayın için daha mantıklı olur ama o attığınız sistem saçma kalır arkadaşın attığı pckolik 4060 sistem çok daha mantıklı hem 19k
evet hocam bende şuan onu düşünüyorum olmassa amd den hangi pc önerirsiniz

2.el düşünürmüydünüz ayrıca imzanızdaki sistemi satıp kendinize bütçe oluşturabilirsiniz
evet hocam öyle yapıcam ztn en fazla faizli fiyatı bu kasa ile ödeyeceğim

2.el almayacağım hocam

2.el almayacağım hocam
Hocam eğerki yayın açıcaksanız amd hiç önermem ama açmam diyorsanız 6700xt 4060ı parçalar

Hocam eğerki yayın açıcaksanız amd hiç önermem ama açmam diyorsanız 6700xt 4060ı parçalar
hocam amd ekran kartı ile 1080p 60 fps de yayın açılır bence ama kasayı alırsam sadece denerim

hocam amd ekran kartlı sistem öneriniz var mı

hocam amd ekran kartı ile 1080p 60 fps de yayın açılır bence ama kasayı alırsam sadece denerim

hocam amd ekran kartlı sistem öneriniz var mı
Hocam yukarda arkadaş 6700xt li sistem atmıştı o alınabilir

Geri