Hocam f710 bakın uygunsa alın LogitechGamepad önerisi temu AliExpress farketmez beni götürsün yeter
Görünüşe bakma gayet iyi bir gamepad düzgün kullanılırsa götürür bayaHocam fiyatı 1.200 lira ama fiyatından değilde pek güzel durmuyor
Şiddetle öneririm pusat clutch alın bende var çok memnunum hocam monster düşmanları sövcekler ama emin olun vallahi çok iyi indirimde 999 lira oluyor 2.elde sıfır o fiyatlara satanda var kesin al derim bana dua edeceksinGamepad önerisi temu AliExpress farketmez beni götürsün yeter
F710, Monster PusatGamepad önerisi temu AliExpress farketmez beni götürsün yeter
Ben almıştım bi ara 2.el hocam baya kullandım işlemci alacağım diye sattım sonradan aldım 0 elde tutuş hissi harika şarj süreside iyi telefon aparatı değişen analog da iyi ama gereksiz casper derken ne dediğinizi anlamadımF710, Monster Pusat
F710: XBOX dizaynı fakat PS Analog Dizilimi, Güzel ve hızlı desteğe sahip bir marka değişim, iade gibi şeylerde zorluk çıkarmaz kaliteli, uzun süre götürür. Kullandım gayet iyi.
Monster Pusat: XBOX dizaynı, uzun süre götüreceğinden emin değilim fakat kullanım olarak güzel bir kol. Destek olarak Casper baya kötü bence.
Casper yazmışım pardon. Monster yazacaktım.Ben almıştım bi ara 2.el hocam baya kullandım işlemci alacağım diye sattım sonradan aldım 0 elde tutuş hissi harika şarj süreside iyi telefon aparatı değişen analog da iyi ama gereksiz casper derken ne dediğinizi anlamadım
Ben önerdim tabikide arkadaşın tercihi ona kalmışCasper yazmışım pardon. Monster yazacaktım.
Ergonomi konusunda ele iyi oturuyor zaten XBOX kolları güzel bir kol fakat bence F710 daha iyi olur iki analog yan yana alıştıysa. XBOX analoğuna alıştıysa Gamesir falan bakabilir connectgame'den.
Kanka iyi hoş diyorsunda deadzone çok çıkıyor pusatlardaŞiddetle öneririm pusat clutch alın bende var çok memnunum hocam monster düşmanları sövcekler ama emin olun vallahi çok iyi indirimde 999 lira oluyor 2.elde sıfır o fiyatlara satanda var kesin al derim bana dua edeceksin
Kişiden kişiye degişir ölü bölge dediğiniz olay zaten hepsinde var ki ben memnun olduğumdan öneriyorumKanka iyi hoş diyorsunda deadzone çok çıkıyor pusatlarda
https://www.gamesir.hk/products/gamesir-t4-pro şunu öneririm 23 dolar şuanda