2-3 Olan Ms şuan 13 çıkıyor

Frkndmt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
998
Normlde 2-3 falan çıkan ping değeri 13 çıkıyor nedendir acaba?
1642528187080.png

hocam sunucudan dolayı sanırım o
1642529013884.png

genelde hız testini de hep aynı sunucudan mu yapıyordunuz?
Türksat kablonet zonguldaktan.
Kendi otomatik seçiyordu hep
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1642530639814.png
Bu şekilde seçili olarak go diyorum.

Normlde 2-3 falan çıkan ping değeri 13 çıkıyor nedendir acaba?Alıntıyı görüntüle
normalde 5 veya altı upload vermesi gerek upload paketimi satın alıyorsunuz bende kablonet kullanıyorumda 5 bile veremiyor aciz firma. hep 4.80 4.50 geliyor önceden 5.76 sabit olurdu nie böle düşüş oldu anlamadım.

Kendi otomatik seçiyordu hep

Alıntıyı görüntüleBu şekilde seçili olarak go diyorum.
tamam bak orda türknet ankara diyor sen ise testi zonguldak yapmışsın ondan ping çıkar.
Ankara'da oturuyorsan Ankara'yı seç

normalde 5 veya altı upload vermesi gerek upload paketimi satın alıyorsunuz bende kablonet kullanıyorumda 5 bile veremiyor aciz firma. hep 4.80 4.50 geliyor önceden 5.76 sabit olurdu nie böle düşüş oldu anlamadım.
Türknet'de upload'lar hep böyle.

tamam bak orda türknet ankara diyor sen ise testi zonguldak yapmışsın ondan ping çıkar.
Ankara'da oturuyorsan Ankara'yı seç

Türknet'de upload'lar hep böyle.
yukardaki arkadaşın firmasına göre yaptım hocam normalde türknete geçmeyi istiyorum adamlar 8 upload veriyor çok iyi kablonette 5 bile veremiyor adamlar ama burda türknet yok malesef.

yukardaki arkadaşın firmasına göre yaptım hocam normalde türknete geçmeyi istiyorum adamlar 8 upload veriyor çok iyi kablonette 5 bile veremiyor adamlar ama burda türknet yok malesef.
firması kablonet değil büyük ihtimal Türknet fiber kullanıyor. Hız testini sadece kablonet sunucusundan yapmış.

firması kablonet değil büyük ihtimal Türknet fiber kullanıyor. Hız testini sadece kablonet sunucusundan yapmış.
dediğiniz gibi yapmış heralde ordaki sunucuları bende değiştirsem sabit hızlar felan alabilirmiyim acaba yada yenileyince sayfayı kendi oturduğum yere göremi bağlantı alabilirim?

dediğiniz gibi yapmış heralde ordaki sunucuları bende değiştirsem sabit hızlar felan alabilirmiyim acaba yada yenileyince sayfayı kendi oturduğum yere göremi bağlantı alabilirim?
sunucular sadece ping değerini hesaplar hızınız değişmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,192,176
Üyeler
189,222
Son üye
LG G3
Geri