2 Adet İnternet Hattı Olurmu ?

Mertcetinkaya06

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
235
Merhabalar;
1 adet hali hazırda kullanıyorum fakat yeterli kalmıyor oyun falan için nasıl bir yol izlememeliyim ?

Merhabalar;
1 adet hali hazırda kullanıyorum fakat yeterli kalmıyor oyun falan için nasıl bir yol izlememeliyim ?
2 adet aynı anda kullanamazsın. Altyapın kaç mbps destekliyor? Sen kaç mbps kullanıyorsun?

İki adet aynı anda olmaz ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Up up up

1'den fazla internet hattı kullanmak mümkün fakat bunu müşteri temsilcileri bile bilmiyor. Sorduğunuzda onlar da pek anlamıyorlar ama mümkün, yapanlar var.

Birden fazla internet kullanımı mümkün, ama bunun için apartmanda fazla port olması gerekiyor ve bilmelisin ki iki interneti birleştiremezsin tabii ki.

1'den fazla internet hattı kullanmak mümkün fakat bunu müşteri temsilcileri bile bilmiyor. Sorduğunuzda onlar da pek anlamıyorlar ama mümkün, yapanlar var.
Nasıl mümkün. Eve 1 adet internet hattı geliyor. Bunun için ek internet hattı döşenmesi lazım.

bakalım hocam bi çaresine bakıcam sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl ya bizde fiber yok 50
benim üniversite sınavlarım varken modem gidip geliyordu adaptörü gitmiş yenisi ile değiştik ama modem pek sağlıklı değil. Önerebileceğiniz modem varmı 600- 1000 civarı

Nasıl mümkün. Eve 1 adet internet hattı geliyor. Bunun için ek internet hattı döşenmesi lazım.
O iş öyle değil hocam. Fazladan hat gerekmiyor. Ben tam detayını bilmiyorum, arkadaşım biliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,519
Üyeler
187,694
Son üye
recep433
Geri