2 ay içinde en az 10 kilo nasıl alınır

Ömerr_1

80+
Reaksiyon skoru
46
2 ay sonra balo varmış benim takım üzerimde emanet mal gibi duruyor ben şuan 49-50 kiloyum 2 ay içinde en az nasıl 10 kilo alabilirim kilo almayı çok denedim çok yedim ama kilom ne arıyor ne azalıyor sadece kemik gelişiminden artıyor bana tavsiye verir misiniz vitamin ilacı olur yemek olur şimdiden teşekkürler

2 ay sonra balo varmış benim takım üzerimde emanet mal gibi duruyor ben şuan 49-50 kiloyum 2 ay içinde en az nasıl 10 kilo alabilirim kilo almayı çok denedim çok yedim ama kilom ne arıyor ne azalıyor sadece kemik gelişiminden artıyor bana tavsiye verir misiniz vitamin ilacı olur yemek olur şimdiden teşekkürler
2 ay 10 kilo almak sağlıklı biraz zor ama cips hamburger bolca yersen yağlı bir şekilde alabilirsin ama 10 kilo alır mısın bilmiyorum.

Sağlıklı bi şekilde zor ama her türlü olur diyosan bol asitli içeceklere (kola, sprite vs.) abanıyorsun, bu miğdeni de genişletir, su içer gibi içiyosun ve hamburger, pizza gibi sağlıksız şeylere de abanıyosun, bu kısa vadede zaten sıkıntı çıkarmaz, sonrasında tekrar düzgün beslenirsin ama biraz maliyetli bi yöntem

Bir sürü pilav-makarna
Günde en az 1-2 ekmek ben çikolata sürüp yiyodum yani kalorisi yüksek besinler yemen lazım

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Pizzaymış hamburgermiş bunlar çok maliyetli şeyler bence. Ev yemeği yiyerek de kilo alabilirsin. Bence işin sırrı her şeyi peşpeşe yemek. Yemeğini çok koyup yiyorsun ekmek yemeyi unutmadan. Bittikten sonra 10 dk falan bekle çikolata, cips, tatlı kola falan ne buluyorsan ye. Onu da yedin 20 dk bekle meyve ye. Her yediğinden sonra su iç miden genişlesin. Olabildiğince yat. Fazla doşma otur dizi falan izle abur cubur ye. Her şeyi peşpeşe yersen çabuk kilo alırsın. Ama her yediğinden sonra su içersen sindirimi yavaşlatırsın bu da artı kilo sağlar diye düşünüyorum.

kanka dana gibi ye ölümüne spor yap alırsın on numara da durur

Bir sürü pilav-makarna
Günde en az 1-2 ekmek ben çikolata sürüp yiyodum yani kalorisi yüksek besinler yemen lazım
denedim onaylarım. 2 3 ay gibi sürede 58 kilodan 70i gördüm. ayrıca bunu söylerken içim burkuluyor ama bütçeniz yeterse pilavın üstüne biraz domates salatası yapıp eklemek benim çok hoşuma giderdi öyle deneyebilirsiniz. bi süre sonra sade pilav bıktırabilir çünkü

bu asitli gazli icecek ic fast food ye diyen cahilleri dinleme sagiligini zarara sokarsin gunluk ogun sayini arttir aralara meyve findik vs atistirmaliklar ekle saglikli ve hizli bir sekilde kilo alirsin

yarınlar yokmuş gibi göm spora başla belki omuzların genişler birazda kas alırsın yemeklere hayvan gibi yağ koy yağ bile shotlayabilirsin sos koy baya hayvan gibi artırır kaloriyi tatlılarada aban 1.5-2saatte bir yemek ye boş durmasın ağzın ama çoğu göbeğe gidecek haberin olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,914
Üyeler
192,554
Son üye
Deniz38
Geri