teşekkürlerÇok iyi fiyata almışsınız. Birkaç hafta önce garantisiz 3070 i 10k ya satmıştım.
şimdilik gerek yokBence alınır ama rami ve isteğe bağlı ssd okuma hızını yükseltin
bu kadar yalan bir bilgiyi nasıl bu kadar rahat paylaşıyorlar anlaymadım ciddengoogleye göre öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
millete her gün internetteki bilgilere inanmayın diye uyarıyorum adamda da suç yok işi yeni öğrenmeye başladıysa , yalan içeriği paylaşanın suçu var
Sana bir şey diyeyim mi öyle güzel bir ticarete düşmüşsün ki resmen 4 ayak üstüne denk gelmişsin. Hem güzel bir sistem alıyorsun hem de 3 taksitle alıyorsun arasan bulamazsınteşekkürler
şimdilik gerek yok
Arttırıyorum ben 3090 kullandım hiçbir sıkıntı olmadıBu bilgiyi nerden aldınız acaba merak ettim 5600 ile 6800'ü 1080p de darboğaz yapmadan kullanmış biri olarak soruyorum da![]()
biraz öyle oldu şans bu sefer bizden yanaSana bir şey diyeyim mi öyle güzel bir ticarete düşmüşsün ki resmen 4 ayak üstüne denk gelmişsin. Hem güzel bir sistem alıyorsun hem de 3 taksitle alıyorsun arasan bulamazsın
Arttırıyorum ben 3090 kullandım hiçbir sıkıntı olmadı![]()
Yani dostum şöyle söyleyim PC hakkında pek bir bilgim yok bu yüzden farklı sitelerde darboğaz hesaplama yaptım bilgilendirdiğin için sağol.Fiyat iyi
Darboğaz yanmaz, yabsa bileğ çok az yabar
Hocam bilgi için sağolun sizin de cevaplarınız üzerine bu konuyu araştırdım ve haklısınız.5600 besler 3070 i bence iyi sistem fiyatına göre.