Öneri 2. El de dönek insanlar

Bazıları evde test yapmak istiyor, tanımadığın insanları eve alan varmı bilmiyom bu devirde asla yapılmaması lazım.
intarnet cafeye gidelim diyorum bu durumlarda adam testini yapıyor internet cafeninde parasını öder

Ben 2 saat yol gittim ssd almak için konuma geldim adamı aradım ha falan diyerek saçma sapan ssd ne o ne oluyor diye konuştu engelledim geri döndüm

yok hocam adamı evime almam açık adresimi vermem evimin yakın bi yerinde park cafe gibi yerlerde yaparım diğer türlü sıkıntı çıkabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok hocam adamı evime almam açık adresimi vermem evimin yakın bi yerinde park cafe gibi yerlerde yaparım diğer türlü sıkıntı çıkabilir
Zaten en iyisi o evimin karşısında park var hep orda buluşurum ben

Hocam söyle senin bulunduğun adrese gelsin. Ben öyle yapıyorum ikinci el bir ürünü elimden çıkarıyorsam. Adres bu gelirsen alırsın diye :D
aynı şekilde evime en yakın yeri söyleyip daha uzakta işte vs olduğumu söylüyorum oraya geliyorlar

Zaten en iyisi o evimin karşısında park var hep orda buluşurum ben
yani güldürdün beni :D. evinin karşısındaki parka gelen evin kapısına mı gelemeyecek.bu kadar korkma.ben geçen sene casper monitörü sahibindene koydum.evimin kapısından sattım.sıfır uğraş oldu.öbür türlü kargo şubesine git, sonra heyecanla bekle 'acaba kırılmadan ulaştımı monitör' vs. sıkıntılıktı.sonrasında da yine sahibindene eski işlemci ekran kartını koydum.tekirdağdağda bir internet cafe sahibi devamlı müşterim oldu.telefonumu aldı ve 'ne zaman istersen ne satarsan tekrar alırım' dedi.hatta bu sefere ekmek parası uğruna ben gittim ayağına kadar :giggle: .

yani güldürdün beni :D. evinin karşısındaki parka gelen evin kapısına mı gelemeyecek.bu kadar korkma.ben geçen sene casper monitörü sahibindene koydum.evimin kapısından sattım.sıfır uğraş oldu.öbür türlü kargo şubesine git, sonra heyecanla bekle 'acaba kırılmadan ulaştımı monitör' vs. sıkıntılıktı.sonrasında da yine sahibindene eski işlemci ekran kartını koydum.tekirdağdağda bir internet cafe sahibi devamlı müşterim oldu.telefonumu aldı ve 'ne zaman istersen ne satarsan tekrar alırım' dedi.hatta bu sefere ekmek parası uğruna ben gittim ayağına kadar :giggle: .
O işler her zaman öyle olmuyor umarım sana iyisi gelir canımın içi kaç ürün sattın hayatında bilmiyorum da yaşadığın yere göre insanına göre değişiyor o durumlar umarım sana da dediğim gibi kötüsü gelmez de keşke demezsin

Sözleşip de yarı yolda bırakmak olmaz ama şu da var ki, siz o klavye için çok istemişsiniz. Sıfır gibisi zaten ikinci elde 2000 TL altına rahatça satın alınabiliniyor, millet acelesine gelmişse eğer diğer ilanlara bakmadan yazmışsa cayması gayet normal, o fiyata kolay kolay satılmaz. Keriz yerine de konulmak istemez kimse doğrusu.

2025-06-12_21-29.webp

Millete "dönek" diyorsun ama sen de hiç masum değilsin o fiyata koyup sonra da haklıymış gibi milletin arkasından konuşman hiç etik ve ahlaki değil.

Sözleşip de yarı yolda bırakmak olmaz ama şu da var ki, siz o klavye için çok istemişsiniz. Sıfır gibisi zaten ikinci elde 2000 TL altına rahatça satın alınabiliniyor, millet acelesine gelmişse eğer diğer ilanlara bakmadan yazmışsa cayması gayet normal, o fiyata kolay kolay satılmaz. Keriz yerine de konulmak istemez kimse doğrusu.

Alıntıyı görüntüle

Millete "dönek" diyorsun ama sen de hiç masum değilsin o fiyata koyup sonra da haklıymış gibi milletin arkasından konuşman hiç etik ve ahlaki değil.
reis ben keriz yerine koymadım bana gece 23.00 da yazdı hemen almak istediğini soyledi o an onun yanına gisem zaten satmış olurdum ve bu attığın fiyatlar farklı şehirlerde ben ürünü 2300 e koydum ama 2000 e zaten bırakıcaktım benı kurtaran fiyat bu ve kişinin herhangi bi bilgisini vermedim sadece bu doğrumu diye sordum diyelimki ürünün fiyatı 1500 dü aynısnı yapsa gene o mu haklı ek olarak : benle konuştukdan sonra braz daha fiyatlara bakayım size yazayım dedi

Geri