2. el ekran kartı dikkat etmem gerekenler

0zeze

80+
Reaksiyon skoru
61
Selamlar r5 5500 rx6500xt sistemim var bana yetiyor çok fazla bütçe harcamadan sistemi r5 5600 ve rx6600xt ye çıkarmayı düşünüyorum ve bunu ikinci el yapacağım

ikinci el ürün arar iken ilanda dikkat etmem gerekenler nelerdir tecrübesi ve fikri olanlar benimle paylaşabilir mi ?

• İlk olarak nerede yaşıyorsan ilk önceliğin oralardan almak olsun. 300-400 fazla ver ama elden al.
  • Kesinlikle gerekli testleri iste, veya kendin yap.
  • Facebook'tan alıyorsan grup puanlarına bak, oradan güvenilir olduğunu anlayabilirsin.

Biraz daha biriktirip 6700xt yada 6800xtye çıkarmak daha makul olur

Selamlar r5 5500 rx6500xt sistemim var bana yetiyor çok fazla bütçe harcamadan sistemi r5 5600 ve rx6600xt ye çıkarmayı düşünüyorum ve bunu ikinci el yapacağım

ikinci el ürün arar iken ilanda dikkat etmem gerekenler nelerdir tecrübesi ve fikri olanlar benimle paylaşabilir mi ?
Kartın test videolarını iste fatura tarihine dikkat et kutusu vs olsun hasar görmüş olabilir ona ve güvenlik etiketine dikkat et miining bitti ama 6000 serisinse yapılıyodu iyi testler yapıp elden almaya özen gösterip al

teşekkürler dikkate alacağım

bütçeniz ne kadardı

bütçeniz ne kadardı
şuan bütçelik bir şey yok kendi işlemci ekran kartı satıp üstüne biraz koyup bunları alacağım sistemim bana yetiyor ama oynadım oyunda biraz daha yüksek fps için yapıyorum ve ikinci el sevmeyen birisiyim o yüzdne çok para vermeyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz daha biriktirip 6700xt yada 6800xtye çıkarmak daha makul olur
sistemimden memnunum bana yetiyor sadece oynadım oyunda biraz daha yüksek fps alabilmek için yapacaım yani ikinci ele ve amd ekran kartına para yatırmak istemiyorum en uygun fiyata böyle bir şey düşündüm

Son düzenleme:
şuan bütçelik bir şey yok kendi işlemci ekran kartı satıp üstüne biraz koyup bunları alacağım sistemim bana yetiyor ama oynadım oyunda biraz daha yüksek fps için yapıyorum ve ikinci el sevmeyen birisiyim o yüzdne çok para vermeyeceğim

sistemimden memnunum bana yetiyor sadece oynadım oyunda biraz daha yüksek fps alabilmek için yapacaım yani ikinci ele ve amd ekran kartına para yatırmak istemiyorum en uygun fiyata böyle bir şey düşündüm
ona göre sıfır alın diyecektim de fiyatlar yakın oluyorsa sıfır almak daha mantıklı
ryzen 5 5600 3539 tl
rx 6750 xt 13.799,44 tl

videosunu iste çalışıyor mu çalışmıyor mu furmark gibi stres testlerinin görüntüsünü faturası varsa garanti vs bunların hepsini sor fanlarının çalışıp çalışmadığına bak o zamanlar bu kartların çoğunda mining vs yapılıyordu nasıl öğrenilir bilmiyorum ama bir şekilde onu da öğrenmeye çalışın

ona göre sıfır alın diyecektim de fiyatlar yakın oluyorsa sıfır almak daha mantıklı
ryzen 5 5600 3539 tl
rx 6750 xt 13.799,44 tl

videosunu iste çalışıyor mu çalışmıyor mu furmark gibi stres testlerinin görüntüsünü faturası varsa garanti vs bunların hepsini sor fanlarının çalışıp çalışmadığına bak o zamanlar bu kartların çoğunda mining vs yapılıyordu nasıl öğrenilir bilmiyorum ama bir şekilde onu da öğrenmeye çalışın
tamamdır yardımın için teşekkür ederim

Almaya ilk gittiğinde test ederken fanlarına bak dönerken yalpalama var mı yalpalama varsa bir süre sonra bozulabilir. Yük altında ısı testi yapın 80 dereceyi geçerse alma bu ikisinde de sıkıntı yoksa kartı çıkartın arkasına bak güvenlik etiketi duruyor mu diye durmuyorsa ve ilanda belirtmediyse fiyattan düşmesini iste düşmezse alma tamir görmüş olabilir.

Geri