Neler Yeni

Çözüldü✓ 2.El Garantisi 1 Yıl Kalan RX 6900 XT Red Devil Alınması mantıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Metehan özdemir
Arkadaşlar merhaba. Normalde sıfır RED DEVIL 6700 XT düşünüyordum ama 2.el'de yaklaşık aynı fiyata RX 6900 XT gördüm.
Garantisi 1 yıl kalmış. Aklımda bazı şüpheler var. Ne yapacağımı bilemedim. Nedir nasıldır veya nasıl test ederiz sizlerin görüşlerini almak istiyorum.

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
piyasasını bilmiyorum fiyatı iyiyse git furmark testini yap ve herhangi bi fiziksel sorunu var mı bak yoksa direkt al.
%100 miningli kart ama değerlerinde sıkıntı yoksa bir sey olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Metehan özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
piyasasını bilmiyorum fiyatı iyiyse git furmark testini yap ve herhangi bi fiziksel sorunu var mı bak yoksa direkt al.
Mining'li kart olması ne gibi sıkıntılar yaratır? Önerirmisin? Yada miningli olduğunu nasıl anlarım?

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
mahmut
miningli olsa ne olur kac aydır çıkmış ki sanki bu kart

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
Mining'li kart olması ne gibi sıkıntılar yaratır? Önerirmisin? Yada miningli olduğunu nasıl anlarım?
Eğer satıcı mining yaparken kartı zorlamayıp normal değerlerde çalıştırdıysa hiçbir sorun olmaz hatta miningli olduğunu bile anlayamazsın.
Mining yaparken kartı çok zorlayıp ısındırdıysa zaten furmark testinde ki değerler bunu kanıtlar.
Bende miningden çıkma rx 6600 kullanıyorum fakat adam düzgün mining yaptığı için kartta hiçbir sorun yok.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Hasan
Arkadaşlar merhaba. Normalde sıfır RED DEVIL 6700 XT düşünüyordum ama 2.el'de yaklaşık aynı fiyata RX 6900 XT gördüm.
Garantisi 1 yıl kalmış. Aklımda bazı şüpheler var. Ne yapacağımı bilemedim. Nedir nasıldır veya nasıl test ederiz sizlerin görüşlerini almak istiyorum.
Taş gibi kart ev ortamında profesyonelce mining yapılmasa bile ben bir şey olacağını zannetmiyorum.

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
Satın almadan önce adama 30 dakikalık furmark testinin sonuçlarını iste ve sana seri numarasının fotoğrafını atsın. İnternetten bak garantisi 1 yıl var mı diye.
Eğer bu ikisinde sorun yoksa almaya gittiğinde bir de sen furmark testi yaptır. Sonra al git

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
XFX Merc en serin çalışan ekran kartı, bayağı iyi. Garantisi de var hem, daha ne olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Metehan özdemir
Taş gibi kart ev ortamında profesyonelce mining yapılmasa bile ben bir şey olacağını zannetmiyorum.
Yani alınır mı? Çünkü bence de taş gibi fiyatına göre
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer satıcı mining yaparken kartı zorlamayıp normal değerlerde çalıştırdıysa hiçbir sorun olmaz hatta miningli olduğunu bile anlayamazsın.
Mining yaparken kartı çok zorlayıp ısındırdıysa zaten furmark testinde ki değerler bunu kanıtlar.
Bende miningden çıkma rx 6600 kullanıyorum fakat adam düzgün mining yaptığı için kartta hiçbir sorun yok.
Fan testin de belli olur değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu varken o kadar para verip onu alma.

Hocam red devil bakıyorum o yüzden :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,430
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Biraz pahalı. 10000 civarlarına benzer kartlar var.

NightWish2434

80+ Silver
Faturasına bak gerçekten 1 yıllık ise furmark test yap al.

Top Bottom