2. el Iphone 13 hk. yardım

Reaksiyon skoru
38
cihazın pil sağlığı 97 de tr garantili cihaz içinin açılmadığı iddia ediliyor ve fiyatı 21.000tl ek olarak garantisi nisan 24 de bitmiş yd redmi den geçeceğim ıphone konusunda bilgisizim cihazın iyi olduğunu nelere bakarak anlayabilirim fp oranı nasıl bilgili arkadaşları yardıma bekliyorum

O telefonun tek orijinal parçası anakartı gibi geldi bana

hocam bunu kontrol etmemin bir yolu varmı mesela gpudaki garanti etiketi gibi yada direk farklı bir modele mi yöneleyim
Böyle bir konu var.Ek olarak o telefon imkansız 97 olması.Almayın öyle telefon.

Böyle bir konu var.Ek olarak o telefon imkansız 97 olması.Almayın öyle telefon.
teşekkürler iyi forumlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni konu açmak yerine hazır yeni açılmışken birkaç soru daha sorayım 2. el aldığınız telefonda en düşük pil sağlığı kaç olmalı ikinci el 13 yerine sıfır Iphone12 daha mı mantıklı olur yoksa ilerisi için biraz daha koyup 13 mü alınmalı bütçem ucu ucuna yetiyor sıfır almaya 12 yi

Son düzenleme:
teşekkürler iyi forumlar

yeni konu açmak yerine hazır yeni açılmışken birkaç soru daha sorayım 2. el aldığınız telefonda en düşük pil sağlığı kaç olmalı ikinci el 13 yerine sıfır Iphone12 daha mı mantıklı olur yoksa ilerisi için biraz daha koyup 13 mü alınmalı bütçem ucu ucuna yetiyor sıfır almaya 12 yi
İphone almak direkt mantıksız.Takıntılı değilsen ona vereceğin parayla s23 fe veya s22 al.

cihazın pil sağlığı 97 de tr garantili cihaz içinin açılmadığı iddia ediliyor ve fiyatı 21.000tl ek olarak garantisi nisan 24 de bitmiş yd redmi den geçeceğim ıphone konusunda bilgisizim cihazın iyi olduğunu nelere bakarak anlayabilirim fp oranı nasıl bilgili arkadaşları yardıma bekliyorum
3 4 aylık vereyim kardeşime :LOL:

Fotoğrafı görünce ne dediğini anlıyorsunuz
1723404151943.jpeg

Satılık köprü var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,504
Üyeler
183,846
Son üye