2. el mouse alınır mı

XeaveN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
131
konu belli nelere dikkat etmek lazım alırken kulaklık icin de aynı ekstra konu açıp kirlilik yapmak istemedim 2 si alınır mı 2. el ve nelere dikkat edilmeli alınırkem

konu belli nelere dikkat etmek lazım alırken kulaklık icin de aynı ekstra konu açıp kirlilik yapmak istemedim 2 si alınır mı 2. el ve nelere dikkat edilmeli alınırkem
ya kişiyer göre değişri ama 300tlmde olsa sıfır alırım şimdi kasa içi ekipmanlarda sorun yokda sürekli temas halinde olduğum bişi kötü hissetirir

bütçe ne kadar
1 falan 1+1 kulaklık ve mouse için yani 0 da var ama kaliteli bir şey olsun istiyorum hele kulaklık bi ilan gördüm mesela artic 3 steelseries ped dışı sapasağlam ama korkuyorum ikisi de alınır mı. 2. el

1 falan 1+1 kulaklık ve mouse için yani 0 da var ama kaliteli bir şey olsun istiyorum hele kulaklık bi ilan gördüm mesela artic 3 steelseries ped dışı sapasağlam ama korkuyorum ikisi de alınır mı. 2. el
ya mesela 1 civarına temu üzerinden son derece kaliteli bir mouse gelir sıfır olarakda kulaklık h2002p alın kuponla oda 1 civarı olur miss

kulaklık almazdim ben şahsen, hadi mouse neysede kulaklığı kim bilir kaç gün duş almadan yağlı saçına takıp kullandı 🤢

ha birde trden bi mouse isterseniz buna bakabilirsiniz son 6 tane diyor ama temu daha iyi olur

ha birde trden bi mouse isterseniz buna bakabilirsiniz son 6 tane diyor ama temu daha iyi olur

temu iyi hoş da kral bi vergi geliyo 1k lık mouse a oluyo 1700 tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kulaklık almazdim ben şahsen, hadi mouse neysede kulaklığı kim bilir kaç gün duş almadan yağlı saçına takıp kullandı 🤢
padleri değiştiricem canım öyle kullanılmaz ki

temu iyi hoş da kral bi vergi geliyo 1k lık mouse a oluyo 1700 tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

padleri değiştiricem canım öyle kullanılmaz ki
yok ya vergilide 1 civarına geliyor mesela ben attack shar r1 aldım bir kaç ay önce 650 tly mi ne geldi baya bir taktiği var onları yapda al bak internetten az

Yok be dayi o mouseye hangi el ile dokundu alt tarafını kaşıdıda mı dokundu boklu eliyle mi dokundu

Geri