bütçe ne kadarkonu belli nelere dikkat etmek lazım alırken kulaklık icin de aynı ekstra konu açıp kirlilik yapmak istemedim 2 si alınır mı 2. el ve nelere dikkat edilmeli alınırkem
ya kişiyer göre değişri ama 300tlmde olsa sıfır alırım şimdi kasa içi ekipmanlarda sorun yokda sürekli temas halinde olduğum bişi kötü hissetirirkonu belli nelere dikkat etmek lazım alırken kulaklık icin de aynı ekstra konu açıp kirlilik yapmak istemedim 2 si alınır mı 2. el ve nelere dikkat edilmeli alınırkem
1 falan 1+1 kulaklık ve mouse için yani 0 da var ama kaliteli bir şey olsun istiyorum hele kulaklık bi ilan gördüm mesela artic 3 steelseries ped dışı sapasağlam ama korkuyorum ikisi de alınır mı. 2. elbütçe ne kadar
ya mesela 1 civarına temu üzerinden son derece kaliteli bir mouse gelir sıfır olarakda kulaklık h2002p alın kuponla oda 1 civarı olur miss1 falan 1+1 kulaklık ve mouse için yani 0 da var ama kaliteli bir şey olsun istiyorum hele kulaklık bi ilan gördüm mesela artic 3 steelseries ped dışı sapasağlam ama korkuyorum ikisi de alınır mı. 2. el
kulaklık almazdim ben şahsen, hadi mouse neysede kulaklığı kim bilir kaç gün duş almadan yağlı saçına takıp kullandı1 falan 1+1 kulaklık ve mouse için yani 0 da var ama kaliteli bir şey olsun istiyorum hele kulaklık bi ilan gördüm mesela artic 3 steelseries ped dışı sapasağlam ama korkuyorum ikisi de alınır mı. 2. el
ha birde trden bi mouse isterseniz buna bakabilirsiniz son 6 tane diyor ama temu daha iyi olur1 falan 1+1 kulaklık ve mouse için yani 0 da var ama kaliteli bir şey olsun istiyorum hele kulaklık bi ilan gördüm mesela artic 3 steelseries ped dışı sapasağlam ama korkuyorum ikisi de alınır mı. 2. el
temu iyi hoş da kral bi vergi geliyo 1k lık mouse a oluyo 1700 tlha birde trden bi mouse isterseniz buna bakabilirsiniz son 6 tane diyor ama temu daha iyi olur
![]()
Havit Gamenote MS955WB Wireless Gaming Mouse - Ekranlı - Siyah
Havit Gamenote MS955WB RGB Wireless Gaming Mouse 3 Modlu + Şarj İstasyonu Ekranlı - Siyahwww.havitstore.com.tr
padleri değiştiricem canım öyle kullanılmaz kikulaklık almazdim ben şahsen, hadi mouse neysede kulaklığı kim bilir kaç gün duş almadan yağlı saçına takıp kullandı![]()
3311 sensör var, ben almaxdim şahsen bunuha birde trden bi mouse isterseniz buna bakabilirsiniz son 6 tane diyor ama temu daha iyi olur
![]()
Havit Gamenote MS955WB Wireless Gaming Mouse - Ekranlı - Siyah
Havit Gamenote MS955WB RGB Wireless Gaming Mouse 3 Modlu + Şarj İstasyonu Ekranlı - Siyahwww.havitstore.com.tr
yok ya vergilide 1 civarına geliyor mesela ben attack shar r1 aldım bir kaç ay önce 650 tly mi ne geldi baya bir taktiği var onları yapda al bak internetten aztemu iyi hoş da kral bi vergi geliyo 1k lık mouse a oluyo 1700 tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
padleri değiştiricem canım öyle kullanılmaz ki
Yok be dayi o mouseye hangi el ile dokundu alt tarafını kaşıdıda mı dokundu boklu eliyle mi dokundukonu belli nelere dikkat etmek lazım alırken kulaklık icin de aynı ekstra konu açıp kirlilik yapmak istemedim 2 si alınır mı 2. el ve nelere dikkat edilmeli alınırkem
1kya ne bekliyorsunuz şarj standıda var3311 sensör var, ben almaxdim şahsen bunu