2. Eldeki Fiyatlar Neden Düşmüyor?

kaangms

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
294
merhabalar
bu 2. eldeki satıcılar Türkiye mi özel yoksa 2. el piyasası yurt dısında da aynı mı? Buna engel olunamaz mı? Herkes aklına esen fiyatı yazıyor 2. elde
1757078638170.webp

Türkiye'de ikinci el(araba, pc fark etmez) bir lükstür ve fantezidir dostum, ben mesela ikinci ele bütçem yetmediğinden hep sıfır ürünler alıyorum.

merhabalar
bu 2. eldeki satıcılar Türkiye mi özel yoksa 2. el piyasası yurt dısında da aynı mı? Buna engel olunamaz mı? Herkes aklına esen fiyatı yazıyor 2. elde
Alıntıyı görüntüle
2.elde millet koyuyor bir fiyatta satılmaz fiyatlar bunlar öne öyle gider 5070 ti çekerim 0 daha ucuza gelir mesela

2.elde millet koyuyor bir fiyatta satılmaz fiyatlar bunlar öne öyle gider 5070 ti çekerim 0 daha ucuza gelir mesela
Yani bende anlam veremedim suan bütçem yetmedi 0 almaya nişan yapıcağım için dedim ki en azından 1-2 yıl beni üzmeyecek biraz daha bütç.e dostu kart bakayım daha kötü olanları gördüm :) Saçma bir fiyat politikası izleniyor. Bence durum içler acısı gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye'de ikinci el(araba, pc fark etmez) bir lükstür ve fantezidir dostum, ben mesela ikinci ele bütçem yetmediğinden hep sıfır ürünler alıyorum.
Üzücü bir durum gerçekten.

Çünkü bizde ikinci eli yatırım zannediyorlar.
Tamam bir nebze haklılık payı var bu sabah haberlerde gördüm 2020 model Golf aracı 1.875.000tl iken 2025 model 0 arac 1.850.000 tl ydi :D

merhabalar
Alıntıyı görüntüle
bu fiyattan alan kişi sayısı çok az ama işte satan kişi ya denk getirirsem bir enayi gözüyle ilana yazıyor, bazıları aylarca kalıyor, çoğu aktif kullanımda olan kart eğer alan olursa adam öyle söküp satıyor kendisine yeni kart çekiyor.

merhabalar
Alıntıyı görüntüle
ekran kartı alacaksan sahibindene pek bakma GPU WORLD TÜRKİYE denen bir facebook grubu var orasını öneririm.
diyeceğin şeye geleceksek kan emiciler her zaman var olacak yapacak bir şey yok.

Bu fiyatlar ne? tam komedi.
Benim kartı 25 liraya vereyim alacak varsa :D

İkinci elin ülkemizde bu durumda olma sebeplerinden biri de ekonomimiz. Çoğumuz bir ürün aldığında en az 2-5 yıl kullanıyoruz. Daha iyi ekonomisi olan bazı ülkelerde ihtiyacı olmamasına rağmen yeni ürün alma oranı çok daha fazla. Bu sebeple ikinci el marketi de hareketli oluyor onlarda. Kısaca alınan mallar o kadar değerli ki ikinci el piyasası pahalı oluyor Türkiye'de.

Bu fiyatlar ne? tam komedi.
Benim kartı 25 liraya vereyim alacak varsa :D
Kart ile almayı düşünüyorum suan öyle bir imkan olsa alırdım hocam

ekran kartı alacaksan sahibindene pek bakma GPU WORLD TÜRKİYE denen bir facebook grubu var orasını öneririm.
diyeceğin şeye geleceksek kan emiciler her zaman var olacak yapacak bir şey yok.
Facebook kullanmıyorum ama bir bakayım belki şans yaver gider

Geri