merhabalar
bu 2. eldeki satıcılar Türkiye mi özel yoksa 2. el piyasası yurt dısında da aynı mı? Buna engel olunamaz mı? Herkes aklına esen fiyatı yazıyor 2. elde
Alıntıyı görüntüle
hocam bunlar bilgisi olmayan insanları kekliyorlar bunları alanda var ben ona şaşırıyorum teknoloji devrimerhabalar
bu 2. eldeki satıcılar Türkiye mi özel yoksa 2. el piyasası yurt dısında da aynı mı? Buna engel olunamaz mı? Herkes aklına esen fiyatı yazıyor 2. elde
Alıntıyı görüntüle
2.elde millet koyuyor bir fiyatta satılmaz fiyatlar bunlar öne öyle gider 5070 ti çekerim 0 daha ucuza gelir meselamerhabalar
Alıntıyı görüntüle
Yani bende anlam veremedim suan bütçem yetmedi 0 almaya nişan yapıcağım için dedim ki en azından 1-2 yıl beni üzmeyecek biraz daha bütç.e dostu kart bakayım daha kötü olanları gördüm2.elde millet koyuyor bir fiyatta satılmaz fiyatlar bunlar öne öyle gider 5070 ti çekerim 0 daha ucuza gelir mesela
Üzücü bir durum gerçekten.Türkiye'de ikinci el(araba, pc fark etmez) bir lükstür ve fantezidir dostum, ben mesela ikinci ele bütçem yetmediğinden hep sıfır ürünler alıyorum.
Tamam bir nebze haklılık payı var bu sabah haberlerde gördüm 2020 model Golf aracı 1.875.000tl iken 2025 model 0 arac 1.850.000 tl ydiÇünkü bizde ikinci eli yatırım zannediyorlar.
bu fiyattan alan kişi sayısı çok az ama işte satan kişi ya denk getirirsem bir enayi gözüyle ilana yazıyor, bazıları aylarca kalıyor, çoğu aktif kullanımda olan kart eğer alan olursa adam öyle söküp satıyor kendisine yeni kart çekiyor.merhabalar
Alıntıyı görüntüle
ekran kartı alacaksan sahibindene pek bakma GPU WORLD TÜRKİYE denen bir facebook grubu var orasını öneririm.merhabalar
Alıntıyı görüntüle
Kart ile almayı düşünüyorum suan öyle bir imkan olsa alırdım hocamBu fiyatlar ne? tam komedi.
Benim kartı 25 liraya vereyim alacak varsa![]()
Facebook kullanmıyorum ama bir bakayım belki şans yaver giderekran kartı alacaksan sahibindene pek bakma GPU WORLD TÜRKİYE denen bir facebook grubu var orasını öneririm.
diyeceğin şeye geleceksek kan emiciler her zaman var olacak yapacak bir şey yok.